islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Apple Singapur’da Yüzen Mağaza Açıyor

Apple Singapur’da Yüzen Mağaza Açıyor

Mirat Haber Ajansı

Apple, su üzerinde yüzen ilk mağazasını Singapur’da açıyor. Yapı benzersiz bir kubbe şeklinde tasarlandı ve Singapur’un en popüler noktalarından Marina Bay Sands (Marina Körfezi Kumsalı) mevkiinde yer aldı. Apple Marina Bay Sands için henüz resmi bir açılış tarihi bulunmamakla birlikte, mağazanın yakında açılması bekleniyor. Bu, ay-yıldızlı kırmızı-beyaz bayrağı olan Güneydoğu Asya ülkesi Singapur’da su üzerindeki ilk yapı olmayacak. Daha önce kubbe şeklindeki yapının oturacağı su üstündeki arsa 2011’den 2016’ya kadar büyük bir gece kulübü tarafından kullanılmıştı.

Bu arada, pek çok perakendeci gibi, Apple’ın gerçek mekanda faaliyet gösteren mağazaları da COVID-19 salgınıyla boğuşmaya devam ediyor. Şirket, bazı bölgelerdeki yeni vakalarda görülen ani artış nedeniyle ABD’deki bazı perakende mağazalarını yeniden kapatma kararı aldı. Bununla birlikte, pandemiden bağımsız olarak, Apple’ın Eylül ayında sadık müşterilerine yeni iPhone modellerini sunması bekleniyor. Büyük bir kitleye hitap eden etkinliğin bu yıl sadece internet üzerinden gerçekleştirilmesi kuvvetle muhtemel.

ETİKETLER: Singapur
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.