islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5999
EURO
34,8349
ALTIN
2.491,69
BIST
9.517,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ARZU KEPENEK: BİZ KADINLAR OLARAK TÜRKİYE YÜZYILINDA TARİH YAZACAĞIZ!

ARZU KEPENEK: BİZ KADINLAR OLARAK TÜRKİYE YÜZYILINDA TARİH YAZACAĞIZ!
10 Mayıs 2023 09:42
A+
A-

Ak Parti Çekmeköy Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek ve Yönetimi, Çekmeköy Nikah Sarayı’nda “Kadınlarla Kültür Şöleni” programına ev sahipliği yaptılar.   Şölen ve kültür havasında geçen programa, kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Çekmeköy’de Kültür Rüzgârı

İstanbul Çekmeköy’de yaşayan nüfus yoğunluğu demokratik yapısına göre ilk 10 İl için, Kadın STK temsilcilerinin kurmuş olduğu stantlarla bir şölen gerçekleştirildi. Rize, Giresun, Tokat, Ordu, Sivas, Ardahan, Erzurum, Sinop, Erzincan, Kars, Iğdır, Kayseri gibi illerimizin geleneksel yemekleri ve kıyafetleriyle programa gelen misafirlerin ilgi odağı oldular.

Hep Birlikte Kardeşçe Yaşamaktayız

Ak Parti Çekmeköy Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek yaptığı konuşmada:

Yüzyıllardır farklı kültürlere ev sahipliği yapan cennet vatanımızda; kuzeyinden, güneyine, doğusundan, batısına farklı kültürdeki tüm vatandaşlarımızla hep birlikte kardeşçe yaşamaktayız. İstanbul’da bu kardeşliğin ve bu renkliliğin en çok olduğu metropol bir şehrimizdir. Çekmeköy ilçemizde tüm farklı kültürden, insanlarımızın hep bir arada mutlu bir şekilde yaşadığı güzide bir ilçemizdir.

Biz Büyük ve Güçlü Türkiye Seferindeyiz

Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi:

“Bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.”

Arzu Kepenek konuşmasının devamında kararlı ve güçlü bir şekilde:

“Allah’ın izniyle 2023 Türkiye Yüzyılın da biz kadınlar olarak tarih yazacağız” dedi.

Ayrıca programa, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ve Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan katılım sağladılar.

Program, ikram ve iyi dilek temennileriyle son buldu.

Haber:  Ziya Gündüz

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.