islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5390
EURO
34,8298
ALTIN
2.430,02
BIST
9.717,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Kılıçdaroğlu’ndan Demirtaş’a Helalleşme Teşekkürü!

Kılıçdaroğlu’ndan Demirtaş’a Helalleşme Teşekkürü!
1 Aralık 2021 16:02
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme yolculuğuna çıkacağını açıklamasının ardından, terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan HDP’nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, destek vermişti.

“DEMİRTAŞ ERDEMLİ BİRİ”

Tutuklu Demirtaş, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasını çok önemsiyor ve yürekten destekliyorum. Çabası çok kıymetli. Mutlaka sahiplenilmesi, desteklenmesi ve güç verilmesi gereken ciddi bir adımdır” demişti. Kılıçdaroğlu, buna karşılık Demirtaş’ın ‘erdemli bir kişi’ olduğunu ifade ederek helalleşebileceklerini dile getirmişti.

KILIÇDAROĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

FOX TV canlı yayınına katılan Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine desteği anımsatılan tutuklu Demirtaş’a teşekkür etti. Demirtaş’ın doğruları gördüğünü savunan CHP lideri, şu ifadelere yer verdi:

Teşekkür ederim. Doğruyu görüyor Selahattin Bey. Önemli bir adım. Biz mutlaka bir gelecek inşa etmeliyiz ve beraber inşa etmeliyiz. Geçmişin yaralarını kanatmamalıyız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.