islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
ALTIN
2.308,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

BAKAN VARANK TOGG’U KULLANAN İLK BAKAN OLDU

BAKAN VARANK TOGG’U KULLANAN İLK BAKAN OLDU
7 Nisan 2023 15:39
A+
A-

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’u makam aracı olarak kullanmaya başlayan ilk isim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank oldu. Bakan Varank, İstanbul Sultanbeyli’deki programına Togg ile gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşların araca olan ilgisi ise görülmeye büyük oldu.

ToggT10X akıllı cihazlarının ilk teslimatları devam ederken, makam aracı olarak kullanmaları üzere kabine üyelerine de otomobiller teslim edilmeye başlandı.

İLK KULLANAN VARANK OLDU
TOGG’u makam aracı olarak kullanan ilk kişi Bakan Mustafa Varank oldu. Makam aracı olarak daha önce Türkiye üretimi olan hibrit bir araç kullanan Varank, teslim aldığı Togg’u İstanbul Sultanbeyli’deki programında kullandı.

İLK TESLİMAT ERDOĞAN’A YAPILDI
Togg’un ilk teslimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapıldı. Cumhurbaşkanlığı forslu Togg’un yanında Emine Erdoğan’a da 34 EE 2073 plakalı Togg teslim edildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e ise ikinci teslimat geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

21 GÜNDE 177 BİN 467 SİPARİŞ ALDI
Doğuştan yüzde 100 elektrikli Togg akıllı cihazlar 21 günde 177 bin 467 sipariş aldı. Şirket bu yıl için toplamda 28 bin adet Togg T10X üreteceğini duyurmuş ve üretimin 20 bin adedini doğrudan kullanıcılara teslim edeceğini açıklamıştı.

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.