islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

“BAŞINI AÇ KAFAN BİRAZ HAVA ALSIN”

“BAŞINI AÇ KAFAN BİRAZ HAVA ALSIN”
13 Ocak 2023 12:57
A+
A-

Kanal 7 Muhabiri Meryem Nas İstanbul Beşiktaş’ta röportaj yaptığı sırada başı açık bir kadın tarafından hakarete maruz kaldı. Meryem Nas’ın şikayetçi olması üzerine de tesettür düşmanı kadın gözaltına alındı.

Kanal 7 muhabiri Meryem Nas’ın sokak röportajı yaptığı sırada hemcinsinin hakaretine maruz kalmasına rağmen soğukkanlılığını koruduğu gözlemlendi.

Muhabir Meryem Nas’a hakaret eden Aylin A adında ki kadın, söylediklerini inkar etmesine rağmen, yaptığı hakaret kayıtlarda açık ve net bir şekilde görülmekte.

HABER YORUM

Şurası bir gerçek ki, ülkemizde uygulanan jakoben laik sistem insanlarımızı kamplaştırdı. Özellikle kılık kıyafet noktasında tesettürü tercih edenler, açık insanlara karşı saygılı olurken aynı saygıyı ve hoşgörüyü bazı açık kadınlardan göremiyorlar. Göremedikleri gibi de zaman zaman hakaret ve tacizlere de maruz kalabiliyorlar.

İşin ilginç yanı ise, bunu yapanlar demokrasi ve insan hakları konusunda mangalda kül bırakmayan bir kesim.

Başı açık gezince modern ve çağdaş olduğunu zanneden bu insanlar, konu tesettür olunca güya inandığı insan haklarını falan da unutuveriyorlar. Bu sığ düşünceli insanlara göre başını açmak  özgürlük, başörtü takmak ise gericilik. Hâlbuki yaşadığımız çağda bunu yapmakla, kendileri gericiliğin ve yobazlığın dibine vuruyorlar.

Üç beş densiz diyor bana mürteci

Bir baksalar aslında kendileri gerici.

Kur’an Sünnet, kısaca İslam bir inci

Sizsiniz aslında devri bozan mürteci.

Başörtülü bir kadına tesettüründen dolayı tacizde bulunan insanların psikolojisini incelemek gerekir diye düşünüyorum. Zira özgürlüklerden dem vurup başörtüsüne karşı çıkmak, ancak hasta ruhlu insanların yapabileceği bir şeydir ve tedavi olmaları gerekir.

Mirat Haber olarak Meryem Nas hanıma geçmiş olsun diyor, olay karşısındaki soğukkanlı davranışı dolayısıyla da kendisini tebrik ediyoruz.

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.