islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5967
EURO
34,8230
ALTIN
2.410,99
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Batılı Milyarderlerin Ebedi Yaşam İçin Vampir Olacak

Batılı Milyarderlerin Ebedi Yaşam İçin Vampir Olacak

Mirat Haber Ajansı

Bir bilim kurgu romanından çıkmış gibi görünse de biyolojik saldırı yoluyla sonsuz yaşama ulaşabileceklerine inanan büyüyen bir Silikon Vadisi milyarderi topluluğu var. Biyo-korsanlık, vücudunuzu daha genç tutmak için değişiklikler yapma süreci olarak tanımlanır. Grup, Paypal, Twitter ve Tesla gibi günümüzün en büyük ve en karlı birçok şirketinin kurucuları, sahipleri ve CEO’larının yanı sıra diğer kendi kendine zengin olmuş milyarderleri de içeriyor. Uygulamaları, kök hücre enjekte etmek, kan enjekte etmek, insan büyüme hormonu almak, aşırı uzun süre oruç tutmak, sıcak saunadan çıktıktan hemen sonra buzlu suda banyo yapmak, cildi ultraviyole ve kızılötesi lambalara maruz bırakmak gibi çeşitli tartışmalı prosedürleri içeriyor. Bu prosedürler yaşlanmayı yavaşlatmak ve insan ömrünü uzatmak için tasarlanıyor.

Paypal’ın kurucusu Peter Thiel, korkunç bir plan sayesinde sonsuz yaşama ulaşmak için en istekli olanlardan. “Genç plazma transfüzyonu” olarak bilinen prosedür olan çocukların ve gençlerin kanını enjekte ediyor. Bu vampirlik efsanelerinde bulunan ve Orta Çağ’da Kazıklı Voyvoda dahil bugün vampir denen elit gruplarca uygulanmış bir çılgınlık. 53 yaşındaki milyarder kralı, ölümün kaçınılmazlığı ideolojisine karşı olduğunu söylüyor.

Tesla milyarderi Elon Musk uzun zamandır insanların siborglar olması gerektiğini savundu – kaçınılmaz bir yapay zeka isyanına hazırlık için yarı insan yarı robot olmamız gerektiğine inanıyor. Temmuz 2019’da 49 yaşındaki Neuralink şirketine 100 milyon dolar yatırım yaptı. Engellilerin üstesinden gelmek ve teknoloji ile daha pratik etkileşim için insanları teknolojiye bağlamak için bir elektronik beyin implantı geliştirmeyi hedefliyor.

Diğer tuhaf biyolojik korsanlıklar arasında, enerjilerini ve güçlerini emmek için karıncaları yemek, karaciğer sağlığı için kahve lavmanları, prostat sağlığını geliştirmek için cam çubuklarla rektuma masaj yapmak, doğrudan kafatasına kulaklık yerleştirmek, vücuda darbe üzerine sertleşen zırhlar yerleştirmek ve özel düzenlenmiş bir DNA enjekte etmek yer alıyor. Modern çağın bu çılgınlıklarının hemen hepsine efsanelerde yer alan ve sonu hüsranla biten uygulamalar olarak bakanlar da var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.