islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Belçika’da Türkler, PKK Provokasyonuna Geçit Vermedi

Belçika’da Türkler, PKK Provokasyonuna Geçit Vermedi
25 Mart 2024 11:50
A+
A-

Belçika’da Türkler, PKK Provokasyonuna Geçit Vermedi:

Çıkan Arbede Sonrası Çok Sayıda Polis Ekibi Sevk Edildi

Belçika’nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde, PKK yandaşları Nevruz kutlamaları bahanesiyle provokasyon gerçekleştirdi. Türk asıllı vatandaşların yoğun tepkisiyle karşılaştı. PKK’nın simgelerini taşıyan araçlarla yapılan tur, Türk toplumunda büyük rahatsızlık yarattı. Yaşanan arbede sonrası polis müdahale etmek zorunda kaldı. Buna bağlı olarak güvenlik önlemlerini artırdı. Bu olay, bölgedeki toplumsal gerilimi ve etnik dinamikleri gözler önüne serdi, yetkililer ise benzer olayların kontrol altına alınması için tedbirler almaya devam ediyor.

Provokasyon ve Tepkiler

Belçika’nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde yaşanan olayda, terör örgütü PKK yandaşlarının Nevruz adı altında gerçekleştirdiği sözde kutlamalar, Türk asıllı vatandaşlar arasında büyük tepkiye yol açtı. PKK yandaşlarının arabalarında taşıdıkları terör örgütünü simgeleyen paçavralar ve elebaşı Öcalan’ın posterleri, Türk toplumunda büyük rahatsızlık yarattı. Türk vatandaşları, bu provokasyona karşı sessiz kalmayarak tepkilerini gösterdi.

Arbede ve Güvenlik Önlemleri

Türk toplumunun tepkisinin artmasıyla birlikte yaşanan arbede, bölgede ciddi güvenlik endişelerine yol açtı. PKK yandaşları ile Türk vatandaşları arasında çıkan olaylar, bazı araçların ateşe verilmesiyle şiddetlendi.  Bölgeye çok sayıda polis ekibi geldi. Polis, olay mahalline müdahale ederek tazyikli suyla kontrol sağlamaya çalıştı.

Bölgesel Durum ve Toplumsal Dinamikler

Heusden-Zolder ilçesi, Türk asıllı vatandaşların yoğunlukta yaşadığı bir bölge olmasıyla bilinmektedir. Ancak, bu coğrafyada yaşanan olaylar, etnik ve kültürel farklılıkların çatışma potansiyelini ortaya koymaktadır. Özellikle Nevruz gibi kültürel etkinliklerin siyasi amaçlarla kullanılması, toplumsal gerilimleri tetiklemektedir.

HABER YORUM

21 mart günü kutlanan Nevruz bayramı, aslında bir bahar bayramıdır. Baharı müjdeleyen bir bayramdır Nevruz..

Ancak PKK Terör örgütü, bahar bayramını fırsat bilip karışıklık çıkarmaya önceden beri alışıktır. PKK denilen terör örgütünün, Türkiye’de belli dönemlerde, Nevruz bayramlarında eylem adı altında masum insanları ve askerlerimizi şehit ettiğini çok iyi biliyoruz.

Öncelikle şunu ifade edelim ki PKK terör örgütüdür ve ne yaparsa yapsın terör örgütü olmaktan kurtulamayacaktır.

İkincisi, PKK terör örgütü, kesinlikle ve kesinlikle Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değildir ve olamaz da…

Üçüncüsü, PKK’yı  terör örgütü olarak kabul etmeyen ve hatta destekleyen Batı, tabii ki de bunun diyetini ödemek zorunda kalacaktır.

Dördüncüsü, PKK terör örgütü, İsrail Mossad destekli bir piyondur. Bu konuda tarihi gerçekleri ortaya koyduğumuz yazımızı bu linki tıklayarak okuyabilirsiniz.

İSRAİL PKK ARASINDA BİR İLİŞKİ VAR MI?

Bu konuda tarihi gerçekleri ortaya koyduğumuz yazımızı bu linki tıklayarak okuyabilirsiniz.

Ve son olarak şunu tekrar edelim ki, PKK’nın daha doğrusu İsrail’in ülkemiz topraklarında yapmak istediği şey, tam da şu anda Gazze’de olan şeydir… İsrail ve ABD, PKK ve türevlerini, “Vaat edilmiş topraklar” hayallerini gerçekleştirmek adına kullanmaktadırlar. Zaten bu gerçeği PKK ve temsilcileri saklamamakta, açıkça da ifade etmektedirler.

İnsanımız şuna emin olsun ki, İsrail denilen terör örgütü, Gazze gibi bize de saldırdığında, aynı bugünkü gibi dünya sessizliğe bürünecek ve izleyecektir… Aynı bugün Gazze’de olduğu gibi…

Rabbim bu Siyonistlere fırsat vermesin…

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.