islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5226
EURO
34,9004
ALTIN
2.430,41
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

EKŞİ SÖZLÜK: “AK PARTİLİ ESNAFI FİŞLEYİN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN”

EKŞİ SÖZLÜK: “AK PARTİLİ ESNAFI FİŞLEYİN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN”
31 Mayıs 2023 12:00
A+
A-

Ekşi Sözlük, halkımızı kutuplaştıran, insanlar arasına kin ve nefret tohumları atan bir skandala daha imza attı.

Cumhurbaşkanımızı ve AK Partiyi destekleyen esnaflardan alış veriş yapılmaması istenilerek, Ak Parti işletmelerin fişlenmesi istendi.

Ekşi Sözlük CEO’su Başak Purut tarafından kullanılan yazar ekibi “AK Partili esnaftan alışveriş yapmayacağım” başlığı ile bir kampanya başlatarak, halkı kutuplaştırmaya, insanlar arasında kin, nefret ve düşmanlık tohumları ekmeye yöneldi.

Seçim sonuçlarını hazmedemeyen ve halkı provoke eden bu spastik anlayışın temsilcilerine halkımız büyük tepkiler gösterildi.

İşte yapılan paylaşımlardan bir tanesi.

HABER YORUM

“Kafa aynı kafa” deyince hop oturup hop kalkanlar ve bizi halkı kutuplaştırmakla suçlayanlara, aynaya bakmalarını tavsiye ediyoruz.

28 Şubat döneminde, “Yeşil Sermaye” yaftasıyla fişlenen şirket ve esnafları gören ülkemiz insanı, şimdi de bir fişleme olayıyla daha karşı karşıya kalmış durumda..

Aynı kafa ve zihniyeti temsil eden insanların, sandıktan çıkan milletin iradesini hazım edemeyince bu tür çirkef yollara başvurması, kendilerinin akıl ve ahlaki  seviyesini göstermesi açısından önemli.

Ancak bu kafa ve zihniyette olan insanların, yine ıskaladıkları ve anlayamadıkları bir şey var…

Bizler sabahleyin besmele çekip evimizden çıkarken “Er-rızku Alallah/ Rızık Allah’tandır” deyip çıkarız. Bizler çok iyi biliyoruz ki, Allah’ın verdiği rızkı kimse engelleyemez, Allah’ın engellediğini, vermediğini de kimse veremez”

Buyurun size bunun ispatı:

“Rabbin rızkı dilediğine bol bol verir de kısar da. Şüphesiz ki O, kullarından haberdardır, onları görmektedir.” (İsra 30)

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar
  1. abdullah dedi ki:

    bu kafa ve bu zihniyet bitmez. insanlıktan hiç nasiplenememişler maalesef.