islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5581
EURO
34,9788
ALTIN
2.420,94
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Bir Singapurlu spor giyim markası, Müslüman kadınlara yönelik spor kıyafetleri üretiyor

Müslüman bayanlar için aktif bir yaşam tarzı sürdürme arzusu zor olabilir. Doğru kıyafeti bulmaya gelince, aynı zamanda alçakgönüllülük konusunu da kontrol eder.

Bir Singapurlu spor giyim markası, Müslüman kadınlara yönelik spor kıyafetleri üretiyor

Mirat Haber Ajansı

Müslüman bayanlar için aktif bir yaşam tarzı sürdürme arzusu zor olabilir. Doğru kıyafeti bulmaya gelince, aynı zamanda alçakgönüllülük konusunu da kontrol eder. Diğer kadınların gözden kaçırabileceği bir şey. Singapur’daki kendi okulunu işleten bir fitness eğitmeni olan Nawal Alhaddad, yıllar önce beden dersleri verirken bazı öğrencilerin terledikleri sırada rahatsız göründüklerini fark ettiğini belirtiyor. Egzersiz yapmayı sevmelerine rağmen, performanslarının giydikleriyle sınırlı olduğunu hissettiler. Geleneksel başörtüleri kayar ve kıyafetleri rahatsız ederdi. Onlara yardım etmenin bir yolunu bulma arzusu, Müslüman kadınlar için mütevazı bir spor giyim markası olan GLOWco’yu başlatma fikrini ateşledi. Bunu pazardaki bir boşluk ve onları sadece iyi görünmekle kalmayıp daha da önemlisi iyi hissettirecek spor kıyafetleri yaratma şansı olarak gördü. Müslüman olmak ve bir fitness eğitmeni olmak, doğal olarak, onu iş için mükemmel bir konuma getirdi. Ailesine, arkadaşlarına ve öğrencilerine en yakın kişilerle antrenman kıyafetlerinin acı noktaları hakkında anket yaparak aktif giyim işini planlamaya başladı. Birçoğu ona fiyat, tasarım ve seçeneklerin mevcudiyeti hakkında ilginç bilgiler verdi. Rahatlık ve işlevsellik kattı ve bunları tüm ürünlerinin temel özellikleri haline getirmeye çalıştı.

Nawal, GLOWco’yu piyasaya sürmeye hazırlanmasının bir yıl sürdüğünü belirtti. Ama sonunda doğru karar olduğu ortaya çıktı. Ayrıca çeşitli renkler ve baskılarla koleksiyonlarına eğlence unsuru eklemeye ve kaliteden ödün vermeden mümkün olduğunca uygun maliyetli hale getirmeye çalışıyor. Bu niteliklerin yanı sıra, GLOWco’nun spor giysilerinin çoğu, genel etiketlerde bulabileceğinizden daha geniş bir beden yelpazesinde (S bedeninden 3XL bedene kadar) mevcuttur ve bu, egzersizi daha fazla kadın için erişilebilir hale getirmeye yardımcı oldu. Etikette ayrıca hafif, esneyebilen ve nefes alabilen malzemelerden üretilen spor başörtüsü satışı da sıcak iklimlerde spor yaparken giyimi çok daha rahat hale getiriyor. Nawal şahsen, oldukça uzun bir süredir Müslüman kadınlarla ilgili anlatının her zaman onların ezildiği imgesi etrafında toplandığını ve bunu değiştirme zamanının geldiğini düşünüyor. Güçlendirilmiş Müslüman kadınları fotoğraf çekimleriyle ve topluluk içinde sergileyebilmek çok önemliydi. GLOWco bir e-ticaret mağazası olarak başladı, ancak o zamandan beri Tampines’teki T-Space’te fiziksel bir mağaza ile genişledi. Nawal ayrıca bu Temmuz ayında kendi stüdyosunun açılmasını dört gözle bekliyor.

ETİKETLER: Singapur
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.