islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3603
EURO
34,6712
ALTIN
2.394,20
BIST
10.188,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

“BİZ MÜSLÜMANIZ, SİZ VE İKİ ÇOCUĞUNUZA BİZDEN ZARAR GELMEZ”

“BİZ MÜSLÜMANIZ, SİZ VE İKİ ÇOCUĞUNUZA BİZDEN ZARAR GELMEZ”
10 Ekim 2023 16:14
A+
A-

Hamas’ın askeri kanadı El-Kassam Tugaylarının başlattığı Aksa Tufanı operasyonunda, insanlık ve insani değerler adına tarihe not düşülecek olaylar yaşanıyor.

Özellikle içimizdeki Siyonist beyinlerin, Hamas’ı bir terör örgütü gibi göstermeye çalışmaları, sosyal medya platformlarında bu konuda paylaşımlar yapmalarını akıl ve izanla bağdaştıramıyoruz.

Özellikle Kurgulanmış videolar ile algı oluşturmaya çalışan İsrail tarafının oyununa gelmemek gerekiyor.

Aksa Tufanı” esnasında, iki çocuğuyla birlikte direnişçiler ile karşılaşan bir Yahudi kadın, başından geçenleri boğazı düğümlenerek anlattı. Evine giren direnişçilerin kendisine  “Merak etmeyin biz Müslümanız, siz ve iki çocuğunuza bizden zarar gelmez” dediğini söyledi.

Yahudi kadın ayrıca, direnişçilerden birinin evde muz gördüğünü ve kendisinden muzu yemek için izin istediğini de söyledi. Direnişçilerin evde iki saat kaldığını, daha sonrasında ise eve, kendisine ve çocuklara zarar vermeden evden ayrıldıklarını dile getirdi.

Bir tarafta Birleşmiş Milletlerin kontrolündeki okullara sığınan sivillerin İsrail tarafından katledilmesi, diğer tarafta ise haberini yaptığımız  bu örnekler…

SİZCE HANGİSİ İNSANİ?

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.