islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Bolu’da Gerçekleşen Kaza Trafiği Tamamen Durdurdu

Bolu’da Gerçekleşen Kaza Trafiği Tamamen Durdurdu
19 Ocak 2022 14:05
A+
A-

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı, Bolu’da da trafiği felç etti. Gaziantep’te TAG Otoyolu’nun kapanmasının sebebiyle Anadolu Otoyolu’nda da trafik durma noktasına geldi. Kar sonrası kayan TIR’lar sebebiyle Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönü trafiğe kapatıldı.

Türkiye’de günlerdir süren kar yağışı ve olumsuz hava koşulları, adeta hayatı felç geçirdi. Bir çok ilde yollar kapandı, onlarca araç ve yüzlerce kişi mahsur kaldı. Son olarak, Gaziantep’teki TAG Otoyolu’nun ulaşıma kapanmasının ardından bugün de TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde de aynı bir durum oluştu.

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesimi Yeniçağa mevkisinde yol, kar yağışı ve buzlanma sonucu kayan araçlar nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Ekiplerin durmaksızın çalışmasıyla, kayan ve kaza yapan araçlar yoldan kaldırıldı ve kapanan Ankara yönü açılmıştı fakat meydana gelen kaza sonrası yol tekrardan trafiğe kapandı.

Otoyolun Doğu girişleri ile Yeniçağa kısımlarında kar yağışı etkili olmayı sürdürüyor.

Buzlanma Arabaların Kaymasına Yol Açtı

Güzergahta kar yağışı ve buzlanma, zaman zaman araçların kaymasına yol açmakta. Hasarlı trafik kazalarının da meydana geldiği bölgede, Ankara yönü ulaşıma kapatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.