islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4809
EURO
34,7450
ALTIN
2.440,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bu Fotoğraf Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Bu Fotoğraf Gündeme Bomba Gibi Düştü!
22 Nisan 2022 11:49
A+
A-

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın 58’inci gününde gözler Rusya’nın ele geçirdiğini açıkladığı Mariupol şehrinde. Şehirdeki önemli endüstriyel tesislerin ve sivillerin durumu endişe yaratırken Savunma Bakanını başarısından dolayı kutlayan Putin’in fotoğrafı da tartışma yarattı. Fotoğraftaki detayları inceleyen uzmanlar kritik gerçeği işaret etti…

Rusya’nın dün Mariupol kentini ele geçirdiğini açıklaması hem büyük bir şok hem de şüphe uyandırdı. Savunma Bakanı Sergey Şoygu Putin’e Mariupol’ün alındığını bizzat iletti. Tüm dünyanın gözü de normal olarak bu ikilinin Kremlin tarafından servis edilen fotoğraflarına çevrildi.

Kremlin resmî sitesi Putin ve Şoygu’nun masada karşılıklı oturdukları fotoğrafları servis ederken Savunma Bakanı ve Rus liderin arasındaki diyaloğun kısa bir videosu da dünya kamuoyuyla paylaşıldı.

YÜZÜ NEDEN GÜLMÜYOR?
Yayınlanan bu görüntüler savaşın başından beri gündemde olan bir tartışmayı da tekrar alevlendirmiş oldu. Videoda Putin’in oldukça keyifsiz olduğu gözlenirken Mariupol’de yaşanan zaferin kendisini hiç sevindirmediği yorumları yapıldı.

Bu yetmezmiş gibi Rus liderin hem Sergey Şoygu ile olan görüşmesin de hem de yine dün gerçekleşen Nikolay Tokarev’le olan toplantısında oturduğu masanın kenarını sıkıca kavraması hastalık söylentilerini bir kez daha ayyuka çıkardı.

Savaşın patlak verdiği 24 Şubat tarihinden beri Putin’in fotoğraflarını ve konuşmalarını analiz eden uzmanlar Rus liderin hasta olduğunu ve sağlığının her geçen gün bozulduğunu iddia ediyorlar.

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.