islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4530
EURO
34,8305
ALTIN
2.446,17
BIST
9.915,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

C Vitamini Kaynağı Olan Mandalinanın Saymakla Bitmeyen Faydaları

C Vitamini Kaynağı Olan Mandalinanın Saymakla Bitmeyen Faydaları
3 Şubat 2023 15:01
A+
A-

Meyvelerin sağlığa iyi geldiğini bilmek için uzman olmaya gerek yok. Meyvelerin çoğunun sağlığımız üzerinde son derece olumlu etkilere sahip olduğu herkes tarafından biliniyor. Güçlü bir C vitamini kaynağı olan mandalinanın kabuğunun da önemli faydalara sahip olduğu ortaya çıktı.

Doğanın bizlere sunduğu meyveler tatlarıyla ve faydalarıyla sofralardaki yerini alıyor. Aynı zamanda enerji veriyor. Kış mevsiminin habercisi olan mandalina, bu aylarda meyve tabaklarımızdan eksik olmuyor. Tadının yanı sıra faydalarıyla da öne çıkıyor.

Mandalinanın faydaları saymakla bitmez. Keyifle yediğimiz mandalinaların daha önce kimsenin bilmediği özellikleri de var. Mandalina kabuklarını atıyorsanız bu hatayı kesinlikle yapmamanızı öneriyoruz. Mandalina kabuklarını atmaktan vazgeçeceğiniz faydalarını sizler için derledik.

Saç derisini nemlendirir Zayıflamaya yardımcıdır Stresi azaltır Kolesterolü dengeler Kanser tümör riskini önleyebilir. Cilt bozukluklarına iyi gelir. Göz sağlığını korur .Mide sorunlarına iyi gelir. Toksinleri atar. Kemikleri güçlendirir. Enfeksiyon etkilerini azaltabilir

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.