islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3535
EURO
35,1812
ALTIN
2.324,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

ÇAKALLAR İŞ BAŞINDA

ÇAKALLAR İŞ BAŞINDA
10 Mayıs 2023 11:30
A+
A-

Ülkemiz insanı, yaşadığımız Depremlerden sonra büyük acılar ve yıkımlar yaşarken, bazı çakallar ortaya çıkıp vakfımız ARDEV’in de ismini kullanarak, halkımızı dolandırmaya çalışıyorlar.

Vakfımız ARDEV’in ismini kullanarak insanlara mesaj çekip, “size deprem yardımı yapacağız, çocuklarınıza burs vereceğiz yalanlarıyla Kimlik bilgilerini ve İban numaralarını isteyen şeref yoksunu insanların(!) ortaya çıkması,  tek kelimeyle hayâsızlık ve terbiyesizliktir.

Başta depremzede kardeşlerimiz olmak üzere bu durum, bütün iyi niyetli insanlarımızın yüreklerinde depremden daha fazla yıkıma ve acıya sebep olmaktadır.

Olaydan sonra irtibata geçtiğimiz bazı vakıflarımızın ve STK’ların da aynı durumdan mustarip olduğunu öğrenince, olayın tahminimizden biraz daha büyük olduğunu anladık.

Gün içinde telefonla vakfımız ARDEV’i arayan vatandaşlarımıza, bu konuda verdiğimiz bilgiler ile yardımcı olmaya çalıştık.

Deprem gibi bir olaydan sonra, insanların acılarının olduğu bir zaman diliminde, böyle bir durumu dahi fırsata çevirmeye çalışan çakalların ortaya çıkması, bizleri üzmekle birlikte aynı zamanda da kızdırmıştır.

İnsanlıktan nasibini almamış, kalbinde zerre kadar insanlık kırıntısı dahi bulunmayan bu çakallara tavsiyemiz, insan olduklarını hatırlamalarıdır. Eğer hatırlamazlar ise devletin çeşitli kurumları, bu şeref yoksunu adilere insan olmanın değerlerini hatırlatacaktır.

Bu haberimizi, yetkililerimizin de ihbar kabul ederek dikkate alacağından şüphemiz yoktur!

MİRAT HABER olarak; Vakfımız ARDEV’in ismini kullanıp, halkımızdan kimlik ve banka bilgilerini isteyenlere itibar edilmemesini önemine binaen tekrar hatırlatıyor, saygılarımızı sunuyoruz.

MİRATHABER.COM

ANAHTAR KELİMELER: ARDEV   DEPREM   ÇAKAL

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.