islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

CANAN KARATAY’DAN KIZAMIK HAKKINDA SKANDAL AÇIKLAMA! BUNLAR AŞININ SONUÇLARI!”

CANAN KARATAY’DAN KIZAMIK HAKKINDA SKANDAL AÇIKLAMA! BUNLAR AŞININ SONUÇLARI!”
19 Ağustos 2023 11:30
A+
A-

“Kızamık diye örtbas ediyorlar, bunlar aşının sonuçları!”

Pandemi sürecinde koronavirüs aşısına bilimsel gerekçelerle karşı çıkan Prof. Dr. Canan Karatay, Sözcü TV’ye konuştu.

Covid  aşısının cilt döküntüsü, uyuz, zona, beyin ve kalp hastalıklarına yol açtığını söyleyen Karatay, son zamanlarda çoğalan Kızamık salgını hakkında ise “Kızamık diye örtbas ediyorlar, bunlar aşının sonuçları!” diye konuştu.

HABER YORUM

Pandemi süresince, bunun bir pandemi olduğunu, aşıların ise testleri tamamlanmadan piyasaya sürüldüğünü ve yan etkilerinin büyük olacağı noktasında haber yapan ve birkaç siteden biridir Mirat Haber.

İnsanlara COVİD korkusunun pompalandığı ve aşı olmaya mecbur edildiği gerçeği, her geçen gün daha bir belirginleşiyor ve de netleşiyor.

O süreçte “Aşı olmayın” diyen Ali Rıza Demircan hocaya önyargıyla bakanlar ve kızanlar, bugün aşının yan etkileri ile karşı karşıya kalmış durumdular.

KALP KRİZİNDEN VAFAT EDENLERİN SAYILARI VERİLSİN

Hepinizin bildiği gibi Pandemi süresince vaka ve Covid’den ölenlerin sayıları neredeyse her dakika paylaşılıyor insanlara bu vesileyle korku salınarak aşı olmaya bir nevi mecbur ediliyordu.

Şimdi teklifimiz, yine aynı şekilde Kalp Krizinden ölenleri sayısının verilmesi ve Pandemiden önceki istatistiklerle karşılaştırılması. Şuna eminiz ki, Pandemiden önce Kalp krizinden ölenlerin sayısının, aşı olunduktan sonra ölenlerin sayısından çok daha az olduğu görülecektir.

Bu sebeplerden dolayı, Prof. Dr. Canan Karatay Hocanın “Kızamık diye örtbas ediyorlar, bunlar aşının sonuçları!” sözünün ciddiye alınması ve değerlendirilmesi gerekir.

MİRATHABER.COM  

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.