islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5492
EURO
34,8565
ALTIN
2.438,56
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

CEM TOKER CUMHUR İTTİFAKI SEÇMENİNE “CAHİL” DEDİ

CEM TOKER CUMHUR İTTİFAKI SEÇMENİNE “CAHİL” DEDİ
24 Mayıs 2023 11:06
A+
A-

Cem Toker, 28 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu’nun kaybetmesi durumunda “Cehalet Mutluluktur” konumuna geçeceğini söyledi.

28 Mayıs seçimlerine birkaç gün kala, sosyal medya ve sokak provokasyonları devam ediyor. Liberal  demokrat parti genel başkanı ve işadamı Cem Toker, Twetter hesabından yaptığı paylaşımda  28 Mayıs seçimini muhalefetin kaybetmesi durumunda “Cehalet mutluluktur” konumuna geçeceğini söyledi.

Daha önce de Toker, sosyal medya hesabından “Yerli oto” denilen araç, 2022’de “Türkiye’de” seri ve yerli üretimle yollarda olsun: bu sözlerimi yer, buradan gelecek her türlü aşağılamayı, hakareti, alayı kabullenirim. Kendimizi ahmak yerine koydurmamızın da bir sınırı var arkadaş…” diyerek, büyük bir garabete ve yanılgıya imza atmıştı.

Aynı Cem Toker, 28 Mayıs seçimi öncesi yaptığı bu açıklamayla, Cumhur İttifakına oy verenleri cehaletle suçladı…

HABER YORUM

“Dağdaki çobanla benim oyum bir olmamalı” diyen kafa hala aynı kafa… Kendini elit zanneden, halkı ise o elit tabakanın dışında tutmayı maharet, ilericilik ve medeniyet sanan bu kafalar değişmedi, değişmeyecek..

Cahil gördükleri halk, onlara sandıkta defalarca dersini vermesine rağmen onlar, hala hiç kıpırdamadan bulundukları yerde oturmaya devam ediyorlar.

Bu ülke, “Paradan üç sıfır atılsın, Taksim’de eşek gibi anıracağım” diyenleri de gördü, tavşana kaç tazıya tut politikası içinde bankaların içini boşaltan şeref ve haysiyet yoksunu hırsızları da gördü…

O beğenmediğiniz ve cahil gördüğünüz çobanlar, artık hayvanlarını otlatırken dronlarla kontrol ediyorlar ve teknolojiyi sizden daha iyi kullanıyorlar.

O dağda ki çobanların kafası emin olun sizden çok daha iyi çalışıyor. Tertemiz pırıl pırıl kaynağından içilen buz gibi sular, oksijeni bol dağ ve kır havası, beyin hücrelerini sizin beyinlerinizden daha iyi besliyor ve geliştiriyor.

En önemlisi de ne biliyor musunuz? O doğallık ve doğal hayat, sizin hiç tanışmadığınız ve tanışamayacağınız, insanlarda ki irfan melekesini öyle geliştiriyor ki, siz her seçimden sonra kendi cehaletinizle baş başa kalıyorsunuz.

MİRATHABER.COM

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.