islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5889
EURO
34,8006
ALTIN
2.499,03
BIST
9.444,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Cinsel İstismara Uğradığını Ailesinden Korktuğu İçin Saklamış! ”İçki İçirip…”

Cinsel İstismara Uğradığını Ailesinden Korktuğu İçin Saklamış! ”İçki İçirip…”

Ankara’da 11 Kasım 2021’de 13 yaşındaki kız çocuğuna içki içirip, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan F.A., N.Y.’nin istismara uğramadığını söylemesi üzerine serbest bırakılmıştı. Adli Tıp raporu sonrası cinsel istismara uğradığı ortaya çıkan N.Y., daha sonra istismara uğradığını itiraf etti.13 yaşındaki çocuk, istismara uğradığını ailesinden korktuğu için sakladığını söylerken, F.A., hakkında ‘cinsel istismar’ suçundan 16 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşayan 8’inci sınıf öğrencisi N.Y., iddiaya göre, sosyal medyadan tanıştığı F.A. ile 11 Kasım 2021’de buluşarak, birlikte alkol aldı. N.Y., bir süre sonra alkolün etkisiyle bayıldı. Bunun üzerine F.A., N.Y.’yi kucağına alıp, aracına bindirerek, kızın Mamak’taki evine götürdü. Bir süre sonra F.A., evden ayrıldı. N.Y.’nin ailesi, komşularının durumu anlatması üzerine eve geldi. Hastaneye götürülen N.Y.’nin, 1.80 promil alkollü olduğu tespit edildi. N.Y.’nin ailesi, kızları ile içki içip, eve getiren F.A. hakkında şikayetçi oldu.

KIZIN İFADESİYLE SERBEST KALDI

Olay sonrası güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen F.A., gözaltına alındı. F.A., ifadesinde, kızı alkollü olduğu için evine bıraktığını, herhangi bir istismarda bulunmadığını söyledi. N.Y. de alınan ilk ifadesinde istismara uğramadığını söyleyince F.A. serbest bırakıldı.

ADLİ TIP RAPORU SONRASI İTİRAF ETTİ

Adli Tıp Kurumu’nda istenilen raporun, kızın cinsel istismara uğradığını ortaya koyması üzerine N.Y.’nin yeniden ifadesi alındı. N.Y., sosyal medyadan tanıştığı F.A. ile içki içtiklerini ardından da gittikleri evlerinde cinsel istismara uğradığını söyledi. İlk ifadesinde ailesinden korktuğu için olayı anlatmadığını itiraf eden N.Y., F.A.’dan şikayetçi oldu. Bunun üzerine şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı ancak F.A. evinde bulunamadı. Adli Tıp Kurumu raporu, kızın ifadesi ve güvenlik kamerası görüntülerinin dosyaya girmesiyle F.A. hakkında, ‘cinsel istismar’ suçundan 16 yılı kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. İddianame, Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek dava açıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.