islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Çocuklar Uyurken Sessiz Olunur Öldürülürken Değil

Çocuklar Uyurken Sessiz Olunur Öldürülürken Değil
24 Şubat 2024 13:15
A+
A-

Çocuklar Uyurken Sessiz Olunur Öldürülürken Değil” cümlesini bir yerde görmüş okumuştum ama nerede okuduğumu bilemiyorum. Ancak Mazlum Gazze halkının mahzun halini anlatan ve özetleyen mükemmel bir cümle bu…

İsrail terör  örgütünün katliamları neredeyse beşinci ayını dolduracak… Dünya ise sessizliğini koruyor… Gazze, Batı Şeria ve işgal altında ki diğer yerlerde her gün çocuklar öldürülüyor… İnsanlık ise buna dur demekten aciz bir durumda….

Gazz’ den son haberimiz şöyle:

Gazze Şeridi’nde yaşanan üzücü olayda, işgalci İsrail ordusu Deyr el-Belah kentinde sivillere ait 4 evi bombardımana tutarak en az 40 Filistinlinin ölümüne ve 100’den fazla kişinin yaralanmasına neden oldu. Hayatını kaybedenlerin çoğunluğu çocuk ve kadınlardan oluşurken, acı verici saldırıda Ebu Arif Caddesi’ndeki “el-Attar” ailesi ve Zevayide bölgesindeki “Yaği” ailesi de hedef alındı. Saldırı, bölgedeki insani krizi derinleştirirken, uluslararası toplumun tepkisini çekiyor.

ZALİMSİN İSRAİL!

 

KATİSİN İSRAİL!

 

FİLİSTİN TOPRAKLARINDA İŞGALCİSİN İSRAİL!

 

BEBEK KATİLİSİN İSRAİL!

 

KAHPESİN İSRAİL!

 

 

 

 

 

Bu fotoğrafları görüp de yüreğinde ince bir sızı yaşamayan ve “Ben mazlum Filistin halkı için ne yapabilirim?” diye sormayan insan, kusura bakmayın ama insanlıktan nasibini alamamıştır. Bu fotoğrafları ve videoları gördüğü halde, hala daha “Filistin bizim meselemiz değil” diyebilen varsa, bunu diyenlerin yüreklerinde zerre kadar insanlık kırıntısı bile kalmamıştır.

Ne diyelim?

Gazze’de ki çocukların ölümünü durduramayan insanlık utansın…

Anaların ve babaların göz yaşlarını dindiremeyen insanlık, insanlığından utansın…

Bu zulmü durdurmak için adım atamayan İslam ülkeleri ve başındaki liderler  utansın…

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

 

 

MİRATHABER -YOUTUBE- 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.