islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
34,2646
EURO
36,9489
ALTIN
3.031,32
BIST
8.749,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

CÜCE POLİTİKACILAR İZİNDE ÇIRPINAN MİLLETİMİZ

CÜCE POLİTİKACILAR İZİNDE ÇIRPINAN MİLLETİMİZ
10 Temmuz 2024 16:30
A+
A-

09 Temmuz 2024  tarihli haber şöyle:

CHP lideri Özgür Özel çağrıda bulundu. Onun çağrısıyla, saat 21.00’de vatandaşlar ekonomik duruma tepkisini ev ve iş yerlerindeki ışıkları açıp kapatarak gösterdi.

CHP lideri Özgür Özel, asgari ücretin 25 bin TL olmasını beklediklerini belirterek protesto çağrısında bulunmuş, ve şöyle demişti. “Bu akşam saat 21.00’de ayağa kalkın! Eğer zam istiyorsanız, evlerinizdeki ışıkları açıp kapatın” demişti.

YA GEÇİM OLACAK, YA SEÇİM OLACAK”

Özgür Özel, grup toplantısında çağrısını yaptığı ışıkları açma kapatma eylemini partisinin Ankara milletvekilleri ile gerçekleştirdi.

Özel, eylem videosunu “Saat: 21.00’de Ankara milletvekillerimizle ışıkları açıp kapattık. Ya geçim olacak, ya seçim olacak” notuyla paylaştı.

CHP GERÇEKTEN ZAYIF BİR PARTİ

CHP Cumhuriyet’in ilk kadroları tarafından kurulmuştur. Batıcıdır. İslam’a, İslam ve Türk tarihine karşıdır.  Milli mefahiri de yoktur. İslam’ın toplumsal bütün tezahürlerine karşıdır. Özetlersek kurum olarak inkârcılığı açıktır. İçinde diğer partilerde olduğu münafık tipler yok gibidir.

CHP manevi değerlere uzaktır da akılcılığa ve toplumculuğa yakın mıdır? Kalkınmayı sağlayıcı sosyal ve ekonomik programları var mıdır? Ne gezer, keşke olabilseydi.

Yukarıdaki  haber vesilesiyle Özgül Özelin ve CHP millet vekillerinin şahsında bir daha anladık ki bunlarda sistem bilinci yok. Ülkemizin ana probleminin sistem sorunu olduğundan hiç mi hiç haberleri yok.

ÜLKEMİZDE ALTI AY EVVEL ZAM YAPILMADI MI?

Ülkemizde altı ay evvel asgari ücrete yaklaşık yüzde elli zam yapılmadı mı, şimdi de istenildiği gibi bir zam yapılsa ve asgari ücret 25 bin lira olsa temelde  ne değişecek? Altı ay sonra sorunlar katlanarak gündeme gelmeyecek mİ? Yıllardır bu kısır döngü devam etmiyor mu?

Devlet yapacağı zammı  dolaylı ve dolaysız vergilerle geri alacak. Özel sektör de ürettiği malların fiyatlarını artıracak.

Türkiye’nin ekonomik açıdan  ana sorunu “borca dayaklı para sistemi ve faize dayalı ekonomi düzeni”dir.

Hangi partiden olursa olsun bu kadarını bile anlayamayan cüce politikacılar halkımıza ne verebilir, insanımıza nasıl ışık tutabilir?

Diyelim ki zam yok seçim yapılacak ve CHP iktidara gelecek, bu zalim sitem yürürlükte olduğu sürece ne değişecek? Değişikli olacak, olacak da  Milletimizin sırtından kazanacaklar değişecek o kadar.

MİRATHABER.COM -YOUTUBE-

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.