CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: NETENYAHU GİDİCİSİN!TENYAHU GİDİCİSİN!

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  İsrail‘in Başbakanı Netanyahu‘ya bir kez daha sert sözlerle yüklendi. Netanyahu‘nun masum insanların ahından kurtulamayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunlar senin iyi günlerin, seni çok daha farklı günler bekliyor. Çocukların ahı seni iflah ettirmez. Netanyahu şunu bil gidicisin” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni’nde konuştu.  Gazze’deki saldırılara bir kez daha sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı ErdoğanNetanyahu‘yu kötü günlerin beklediğini söyledi ve ekledi:

Netanyahu şunu bil gidicisin”

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şu sözlerle devam etti:

“Türkiye olarak nasıl kendi vatandaşlarımıza sahip çıkıyorsak, tüm mazlumlara kol kanat geriyoruz. Gazze’deki katliama karşı en güçlü tepkiyi verirken, yine insani açıdan konuya yaklaşıyoruz. Şimdi, bakıyorum Netanyahu kalkmış yanına iki bakanını alıyor, dün bir basın açıklaması yapıyor. Çok rahatsız olmuş. Fransa Devlet Başkanı Macron’un açıklamaları ve Riyad zirvesi çok rahatsız etmiş. Ben ne dedim geçenlerde: Ey Netanyahu bunlar senin iyi günlerin, seni çok daha farklı günler bekliyor. O bebekler, o yavrular, o 3 yaşında, 5 yaşında kefene sarılmış çocuklar, o anneler… Bunların ahı seni iflah ettirmez. Netanyahu şunu bil; gidicisin.”

“YERLEŞİMCİLERİN TERÖRİST İLAN EDİLMESİ EN ÖNEMLİ MADDEYDİ”

“Riyad’ta düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi’nde Filistin halkı ile dayanışmamızı ortaya koyduk. İsrail’in işlediği savaş suçlarının takibinden, insani yardımların ulaştırılmasına kadar birçok konuda önemli konular alındı. Yerleşimcilerin terörist ilan edilmesi bu sonuç bildirgesinde bana göre en önemli maddeydi. Bu süreçte ateşkesin tesissi ve Gazze’deki katliamların sona ermesi için gayret göstermeye devam edeceğiz. Vicdan ve vizyon sahibi tüm ülkeleri temaslarımızı yoğunlaştıracağız. Geçmişinde hiçbir utanç lekesi bulunmayan bir ülke olarak, sorumluluklarımızın farkındayız. Soğuk kanlı ve basiretli adımlarla, bunu yerine getirmeye çalışıyoruz.”

 

 

Recent Posts

  • Makale

KÜLT ÖRGÜTLENMELER (KARANLIKLAR CEMAATİ)

Dünya üzerinde Sabetaycı nüfusun en yoğun yerleştiği kentler Selanik ve İzmir’dir.350 yıldır yönetim kadrolarının vazgeçilmez…

19 saat ago
  • Gündem

İSLAM’A GÖRE EKONOMİK SİSTEM VE KURALLARI

İSLAM'A GÖRE EKONOMİK SİSTEM VE KURALLARI Ali Rıza Demircan Hocamızın bu sözlerini daha iyi anlayabilmek…

20 saat ago
  • Makale

MÜSLÜMANLAR İÇİN HER GÜN ANNELER GÜNÜ OLMALIDIR

    Yaratandan ötürü bütün canlılara merhameti ve tüm in­sanlara sevgiyi öğütleyen dinimiz, husûsiyle anne…

20 saat ago
  • Makale

“NECİP FAZIL’SIZ EDEBİYAT OLUR MU?”

Kadim dostum Muzaffer Doğan Beyle sohbet ederken, başlık yaptığım bu cümleyi kullanmıştı: “Necip Fazıl’sız edebiyat…

21 saat ago
  • Gündem

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.. Ayağının altını öpmemiz gereken annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyor…

21 saat ago
  • VİDEOLAR

ANNELER GÜNÜ ŞİİRİ

https://youtu.be/6yhiDDwqaxc

21 saat ago