islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Devlet 1.100 TL Nakit Desteği Verecek!

Devlet 1.100 TL Nakit Desteği Verecek!

Gelir durumu iyi olmayan asker yakınlarına 1.100 TL ödeme yapılacak. Devlet, askerlik hizmetini yürüten er ve erbaşların ailelerine yardım yapacak. Özellikle sınır bölgelerindeki riskli yerlerde askerlik yapan ailesinin maddi durumu iyi olmayan kişilere destek verilecek.

1.100 TL’lik nakit desteğin şartları hakkında de yeni detaylar ortaya çıktı. Zorunlu askerlik hizmetini yürüten er ve erbaşların ailelerine destek verilecek. Bunun için belirlenmiş kurallar söz konusu. Buna göre ailede kişi başına düşen gelir tutarının asgari ücretin üçte birini geçmemesi gerekiyor. Ödemeler en geç ayın 28’inde yatıyor.

DEVLET 1.100 TL NAKİT DESTEĞİ VERECEK! 12 AY BOYUNCA… 
Başvuruyu yapan kişinin bir yerde çalışması desteği almasına engel oluyor. Aynı şekilde boşanan eş de destekten faydalanamıyor. Ailenin muhtaç durumu için de gelir testi yapılıyor. Yine aynı şekilde anne ve baba huzur evindeyse yine yardım ödemesi alınamaz.

ASKERLİK YAPILAN YERE GÖRE DEĞİŞİYOR 
Askerlik yapılan yerin zorluk derecesine ve ailenin muhtaçlık oranına bağlı olarak maaşlar değişebiliyor. Aynı şekilde asker aile yardımında çocuklara da 150 TL veriliyor.

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.