islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5250
EURO
34,7743
ALTIN
2.406,30
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

DİRİLİŞ BULUŞMALARININ GÜNDEMİ “FİLİSTİN” OLDU

DİRİLİŞ BULUŞMALARININ GÜNDEMİ “FİLİSTİN” OLDU
6 Şubat 2024 12:00
A+
A-

 

İHH ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen “Diriliş Buluşmaları”, Filistin gündemiyle Ankara’da düzenlendi. Buluşma, 3 Şubat Cumartesi günü 19.30’da Kuzey Ankara Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım yaptı. Bunun yanı sıra programda, konuşmacı olarak Abdurrezzak Ateş, Dr. Abdulaziz Kıranşal, Dr. Burhan İşliyen ve Nureddin Yıldız yer aldı. Sonrasında ise Filistine dair konuşmalar gerçekleşti. Bu konuşmalar arasında bilhassa en dikkat çekici Abdulaziz Kıranşal’ın konuşmasıydı.

Diriliş Buluşmaları’nda Konuşan Abdulaziz Kıranşal, Ülke Yöneticilerine Seslendi!

“Bize boykot yapın dediniz yaptık. Miting yapın dediniz yaptık. Dua edin dediniz ettik. Bu saatten sonra Gazze’de olup bitenlerin mesuliyeti; limanlarından İsrail’e gemi kaldıran, İsrail ile diplomatik ilişkileri sürdüren, bizim ülkemiz de dahil tüm Müslüman ülke yöneticilerinin boynundadır”

HABER YORUM

Siyonist ve Katil İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye saldırıları ne yazık ki devam ediyor…

Orada insanlar, çoluk çocuk, kadın erkek katlediliyor. İslam ülkeleri yöneticilerinin bir şey yapmaması, İsrail’i kınamadan öteye geçememesi, tarihe kara leke olarak geçmiştir.

Daha önceki haberlerimizde de defalarca dile getirmeye çalıştık. Bu vahşeti kınamaktan öteye geçemeyen bütün İslam Ülkeleri yöneticilerini, bu hareketlerinden dolayı biz de kınıyoruz. Videoda izlediğiniz Abdulaziz Kıranşal’ın sözlerinin altına da imzamızı atıyoruz.

7 Ekimden beri, başta Türkiye olmak üzere, yapılabilecekler adına hiçbir İslam ülkesi  yöneticisi çaresiz değildi. Elinde ki imkanların farkında olamayan İslam ülkeleri, bırakın İsrail’e müdahale etmeyi, gönderilen yardımları Refah sınır kapısından içeriye  sokmaya bile muktedir olamadı.

Mesela İslam ülkeleri, birlik olup dünya petrol arzını 3 gün durdursaydı, İsrail bu kadar rahat katliam yapamayacaktı…

Türkiye, Kürecik’i kapatabilseydi, İsrail’in eli kolu bağlanacaktı…

Mesela İncirlik’in kapatılabilseydi, ABD ve İsrail bu kadar rahat hareket edemeyecekti…

Mesela Türkiye, halkımız  boykot yaparken,  yöneticilerimiz ticari anlaşmaları askıya alabilseydi, İsrail amiyane tabiriyle çuvallayacaktı.

Şimdi bu sözlerimizin üzerine kimse, “Bu işler o kadar kolay değil” kabilinden ahkam kesmesin. Biz böyle diye diye, İsrail’in katliamlarını kolaylaştırdık.

Yeni dünya düzeninin kurulduğu bu dönemde, hedefimiz “Türkiye yüzyılı” olacak idiyse, İsrail 120 gündür bu kadar rahat hareket edememeliydi…

MİRATHABER.COM – YOUTUBE-