islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

DOĞRULARI KABULE AÇIK MIYIZ?

DOĞRULARI KABULE AÇIK MIYIZ?
25 Nisan 2023 16:42
A+
A-

Zaman zaman sosyal medya da dolaştığı gibi, Mirat Haberimize de ilginç yazılar düşüyor. Bu yazılar, duyduğumuzda “Aaa denilenler gerçekten doğru mu?” dediğimiz ve hayretler içinde kaldığımız yazılar…

Bu sebeple aşağıda ki yazının yayımlanmasını uygun gördük. Akıl süzgecinden geçirerek okuduğunuz da ve dip not olarak verilen ve araştırın denilen konuları araştırdığınız da, ülkemiz ve Recep Tayyip Erdoğan hakkında, şaşırtıcı ama net bilgileri görebiliyorsunuz…

Gelin bu yazıyı birlikte okuyalım ve düşünelim..

Hiç düşündünüz mü?

Ak parti iktidar olduktan sonra Türkiye’ye yapılan yatırımların %10’u bile halktan alınan vergilerle yapılabilir miydi?…  Veya (İngiltere, Amerika, İsrail haricinde) bunu düşünen farkında olan kimse oldu mu?

Bu ülke petrol satmaz…

Bu ülke doğalgaz satmaz…

Bu ülke maden satmaz…

Bu ülke silah satmaz, uçak satmaz, ilaç satmaz, teknoloji satmaz…

Bu ülke arabasını bile ithal eder!

Bu ülke elmas çıkarmaz, altın çıkarmaz…..

Kısaca bu ülkenin turizmden başka hiç bir dış geliri yoktur.

Bu ülkenin ithalat-ihracat dengesi bozuktur. Her zaman ithalatı, ihracatından fazladır.

Kıymeti üzerinden hesap yapıldığında bu ülkeye giren mal, çıkan maldan çok daha fazladır.

Buna rağmen, petrol satan Suudi Arabistandan, doğalgaz satan Rusya ve Azerbaycan’dan, silah satan Amerika, İngiltere ve İsrail’den, araç satan Avrupa ülkelerinden, Elektronik satan Güney Kore ve Japonya’dan, ucuz iş gücü satan Çin’den, daha fazla yatırımı nasıl oluyor da Türkiye yapıyor?

Krizler bütün ülkeleri sarsarken Türkiye nasıl oluyor da sarsılmıyor ve yatırımlar durmuyor?

Sağlık, Bilim, Eğitim, Askeri alanda gelişmeler yavaşlaması gerekirken aksine hızlanıyor? Sosyal devlet olma yolunda Türkiye neden dünyada en hızlı devlet? Ne satıyor, nerden geliyor bu para?

Gerçekten bütün bunlar nasıl oldu? Tekrar ediyorum halktan alınan vergilerle ( bırakın hırsızlık yapmayı) son 10 yılda bu ülkeye yapılan yatırımların %10’u bile yapılamazdı. Pekiyi nerden buldu bu parayı Türkiye?

11 Eylül sonrasında Amerika Birleşik Devletleri ve Uluslararası kuruluşlar birçok Arap iş adamını El-Kaideye yardım ve yataklık yapmakla suçladı.

Bu iş adamları 2’ye ayrılıyordu.

Birinci gurup Amerika ve İngiltere’nin sözünden çıkmayan ve bu tehditlerden korkarak yelkenleri indiren ve bu 2 ülkeye teslim olup haklarındaki bütün suçlamaları düşüren Arap şeyhleri, ikinci grup ise suçlamaları kabul etmeyerek davalarla tek tek mücadele edip masumiyetini kanıtlayan samimi Arap iş adamları.

Hatırlarsanız 28 Şubat’ta Almanya’da yaşayan soydaşlarımızın ve halkımızın kurduğu bir çok şirketi de yeşil sermaye diye suçlayarak batırıp, kurucularını da hırsız ilan etmişlerdi, yani tezgâh içerde de dışarda da aynı…

İşte bu iş adamlarından bir tanesi de Yasin El Kadı idi. (Adamı lütfen araştırın)

İkinci guruptaki bu iş adamları New York ve Londra borasındaki bütün paralarını çekerek nakit olarak bir şekilde Türkiye ye taşıdılar.

Bu paraların çoğu kayıt dışı olarak $ halinde depolarda tutuldu.

Bu paraların bir kısmı ile Türkiye’de ,oto yollar , köprüler, denizin altından tüp geçitler, toplu konutlar, hastaneler , hızlı tren ağları, üniversiteler, hava alanları  yapıldı.

Arap iş adamlarının bu paraları Türkiye’ye taşıma sebebi, Amerika ve İngiltere’ye olan nefretlerinin artması ve İslam dünyasında Türkiye dışında ayakta, başka ülkenin kalmamış olmasıydı.

Son kalenin Türkiye olduğunu onlar da fark etmişlerdi.

Samimi olan ikinci guruptaki Yasin El Kadı gibi iş adamları kayıt dışı olan bu paraları Erdoğan’a teslim ettiler.

Erdoğan, yakın çevresiyle birlikte, bu paraları kullanana dek muhafaza etmek zorundaydı.

Merkez Bankasında bile İsrail başta olmak üzere, yabancılara çalışan casuslar kol geziyor, Türkiye’de ki Dolar miktarını öğrenmeye çalışıyorlardı. (Hatırlarsanız Merkez Bankasından bir kaç kişinin işine casusluk suçlaması ile son verilmişti.)

Erdoğan Reza Zerrabı kullanarak paranın bir kısmını İran ile olan ticarette eritiyor, bir kısmını Türkiye’de ki yatırımlarda nakit olarak kullanıyor, kalan kısmı da bir şekilde muhafaza ediyordu.

Bu paralar devletin parası değildi.

Devletin kasası açık vermiyor, aksine gelen para giden paradan daha az olduğu için sürekli fazla veriyordu. Bu fazlalığı bu güne kadar kimse sorgulamadı.

Bu ülkenin geliri, giderini karşılamıyorken, nasıl oluyor da Ülke batmıyor, aksine sürekli gelişip zenginleşiyor.

Bu soruyu bizden başkaları sordu. Ve Tayyip Erdoğan’ı diktatör, terörist, hırsız gibi yalanlarla halkın gözünden düşürüp, eyalet valisi gibi yönetecekleri yeni bir başbakan bulmak için düğmeye bastılar. Gezi olayları, 17-25 Aralık operasyonları, Mit tırlarına yapılan operasyonlar hep bu sebepten idi. Asıl konumuza dönersek; gezi olaylarında dolar 2 TL’yi görmeyecek diyen merkez bankası her gün piyasaya 1 milyar dolar sürüyor, bu da ABD ve İngiltere’yi çıldırtıyordu.

Hangi paraydı bu piyasaya sürülen para? Merkez Bankasında dolar limitinin tükenmiş olması gerekiyordu. Doların en az 5 TL ye fırlamış olması gerekiyordu. Ama olmuyordu işte…

Bu paralar,Yasin El Kadı gibi bir kaç Arap iş adamının parasıydı. Ve Yasin El Kadı sırf bu yüzden Türkiye’ye geldiğinde bir kaç kere suikaste uğradı. ( Google dan kazalara bakın)

Bütün bu detayları devlet açıklayamaz. Kayıt dışı paralar devleti uluslararası arenada suçlu yapar, Arap iş adamlarını da hedef haline getirir.

Bu durumu en iyi bilenlerden biride parelel yapı olduğu için, Tayyip Erdoğan’ın milyar dolar çaldığını tapelerle ispata kalktılar. Çok iyi biliyorlardı ki , yapılan yatırımlardan bırakın rüşvet alıp para çalmayı, mevcut gelir ile yatırımların %10′ nu bile yapmak mümkün değildi.

Devletin kasasına gelen para belli, kasadan çıkacak olan para da belli.

Kullanılan para miktarı öyle 1 Milyar dolar filan da değil. Çok daha fazla. Ama cemaat 100 milyar dolar deseydi herkes OHA diyeceği için 1 milyar dolar gibi inandırıcı bir rakam söylemeyi tercih ettiler. Bu durumda bu gerçekleri dillendiremeyenlerin yerine, bu ülkenin iyiliğini düşünen insanların bir şeyler yapması lazım.

Bu para devletin geliri değil, aksine devlete Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi itibarı ile kattığı ek gelirdir.

Bu paralar bu güne dek milletin çıkarları için kullanılmıştır ve bundan sonra da bu çıkarlar doğrultusunda kullanılacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Bu Ülkeyi İngiliz, Amerikan, Yahudi uşaklarına yem etmeyelim.

100 tane de kaset çıksa bilin ki Recep Tayyip Erdoğan bir hırsız değil aksine bu ülkeye dışardan para getirmiş kaybetmeye tahammülümüzün olmayacağı, yerini asla kimsenin dolduramayacağı tek liderdir. Gelecek nesiller için sahip çıkalım, bu metni şu anda yurdun dört Bir köşesine yaymak için harekete geçtik.

Senin de yardımına ihtiyacımız var. Okuyalım ve yayalım inşallah!

MİRATHABER.COM

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar
  1. Hatice Şebnem Diktürk dedi ki:

    Son akibetimiz,ilkinden daima hayırlı olsun dilerim…
    Rabbim İzzet ve ehliyet ile doğruluk makamında olmayı ,dogrularla hem hal olmayı nasip etsin. Ümmetin gözbebegi milletimin üzerinden rahmet ve mağfiret bulutlarını hiç eksik etmesin