islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

DÜNYA BANKASI UGANDA’YA LGBT KARŞITI YASA NEDENİYLE FİNANSAL AKIŞI KESTİ

DÜNYA BANKASI UGANDA’YA LGBT KARŞITI YASA NEDENİYLE FİNANSAL AKIŞI KESTİ
10 Ağustos 2023 09:43
A+
A-

LGBT Lobilerinin Dünya üzerinde ki etkileri artık herkesin bildiği bir gerçek…

Eşcinsel sapkınlığına destek vermeyip muhalif yasalar ile LGBT karşıtlığı yapan ülkeler cezalandırılıyor. Bunun son örneği ise Uganda.

Uganda, vatandaşlarını eşcinsel yollarla bulaşan AİDS gibi hastalıklardan koruyabilmek adına Mayıs ayında bir kanun kabul etmişti.

Bu kanunun kabul edilmesinden sonra Dünya Bankası, “Uganda’nın eşcinsel karşıtı kanunu, Dünya Bankası’nın değerleriyle temelden çelişiyor” ifadelerini kullanarak, Uganda’ya finansal akışı kestiğini duyurdu.

HABER YORUM

Dünyanın her tarafında LGBT propagandası yapan lobilerin etkilerinin her geçen gün arttığını, üzülerek görmekteyiz. İzlediğimiz film ve  dizi filmlerde dahi, ama açıktan ama sübliminal mesaj formatında insanlar LGBT yanlısı bir tavır takınmaya zorlanıyor.

LGBT Lobileri, ya sokak başında ki bir afişle karşımıza çıkıyor ya da “Onursal yürüyüş” adı altında bir gösteriyle…

Aile kurumunu dağıtarak insanlığın sonunu getirme projesi olan LGBT, Uganda’nın karşısına da Dünya Bankası olarak çıkmış ve finansal desteğin kesilmesiyle tehdit edilmiş.

Bu durum karşısında Uganda ne yapar bilmiyoruz ama insanlığın geleceğinin LGBT tehdidi altında olduğunu çok iyi biliyoruz.

BİZE DÜŞEN GÖREV

LGBT destekçisi lobiler ve bu büyük tehlike karşısında biz samimi Müslümanlara düşen görev, bıkmadan ve usanmadan İslam’ı tebliğ etmektir.

LGBT denen ahlaksızlık, insanın yaratılış kodlarıyla uyuşmayan ve  yakışmayan bir durumdur. Daha önce Lut Kavminde zuhur eden ve bu sebeple de  helak olan bu kavmi örnek almamız gerekirken, insanlığın temeline atom bombası koyan bu rezilliğe itibar etmek, şeytanın oyuncağı olmaktan başka bir şey değildir.

Yüze rabbimiz bizlere tertemiz eşler vermişken, LGBT denilen sapıklığın toplumlara hakim olması demek, “Bırakın beni, ben dünyada da ahirette de rezil rüsva olacağım” demektir.

Yüze rabbimiz bizlere mükemmel bir hayat bahşetmişken, “Bırakın beni ben bu hayatın içine edeceğim” demektir.

Hülasa LGBT demek, “Hayasızlık, fenalık ve haddi aşmak” demektir.

LGBT demek, Allah’ın ayetlerini hiçe saymak, önemsememek ve Kur’an karşısında büyüklenmek demektir.

Oysa yüce Rabbimiz bu konuda şöyle buyuruyor:

“Şüphesiz ayetlerimizi yalanlayanlar ve onlara karşı büyüklenenler, onlar için göğün kapıları açılmaz ve halat (ya da deve) iğnenin deliğinden geçinceye kadar cennete girmezler. Biz suçlu-günahkarları işte böyle cezalandırırız.” (Araf 40)

MİRATHABER.COM

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.