islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5585
EURO
34,9459
ALTIN
2.442,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Ebubekir Sofuoğlu’ndan Kutluk Özgüven lincine tepki

Ebubekir Sofuoğlu’ndan Kutluk Özgüven lincine tepki

PROF. DR. EBUBEKİR SOFUOĞLU: “ŞEREFSİZCE KESİLEN VİDEO!!! Lütfen izleyin. Kutluk Hoca’nın sözlerini İNSANIN EN ZENGİN BÜYÜME dönemi diye tüm tıp kitaplarını toplayıp TAKSİMDE YAKIN. Sağduyulu yüreklere sesleniyorum. BU HAKSIZLIĞA SESSİZ KALMAYIN.” ifadelerini #utanacağınadımıatma tagı ile paylaştı.

Prof. Dr. Kutluk Özgüven’e yönelik itibarsızlaştırma girişimlerine bir tepki de Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’ndan geldi.

Sofuoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda hem islam düşmanı zihniyetlere, hem de duyarsız müslümanlara yönelik sert ifadelerde bulundu.

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun paylaşımları şöyle:

1- “Kutluk Hoca, literatürel bilimsel tespit yapmıştır, talep belirtmemiştir. Psikolojik ve fiziki yetkinliğe ulaşmış bireylere, şahsım hatta devlet dahil hiç kimse evlilik yaşı dayatamaz. Çocuklar önemliyse (ki önemli) sıkıysa; onlara 13 yaşında cinsel ilişki yolu gösterenlere konuşun.” ifadeleriyle Mor Çatı gibi dernekleri işaret etti.

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin sosyal medya üzerinden basın ve kamuoyu duyurusu ile yaptığı kınamasına cevaben;

2- “Kutluk Hoca’nın, Sadece bilimsel veri kullanmasına ve öyle düşünmediğini belirtmesine rağmen hukuki süreç başlatan Üniversite, bu süreç neticelenmeden, ŞİDDETLE KINAYAMAZ. Buna, yargılamadan karar vermek denir. Biz de üniversite tercihi yapanlara bu durumu ŞİDDETLE HATIRLATACAĞIZ.”, ifadelerinde bulundu.

3- “ŞEREFSİZCE KESİLEN VİDEO!!! Lütfen izleyin. Kutluk Hoca’nın sözlerini İNSANIN EN ZENGİN BÜYÜME dönemi diye tüm tıp kitaplarını toplayıp TAKSİMDE YAKIN. Sağduyulu yüreklere sesleniyorum. BU HAKSIZLIĞA SESSİZ KALMAYIN.” ifadelerini #utanacağınadımıatma tagı ile paylaştı.

4- “Önce 6 dk dinle ve olan biteni öğren. Sonra SADECE veri kullanan ve karşıyım dediği konuda KUTLUK HOCA’yı linç EDENLERİ ve AÇIKÇA 13 yaşında cinsel ilişki çağrılarına TEK KELİME etmeyenleri gözlerinle gör.

Yine de tepki vermiyorsan UTAN.

SANA YUH OLSUN

HADİ ARTIK, TEPKİSİNİ GÖSTER.”

Sofuoğlu; son olarak müslümanlara, Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’ın hadisi şerifini hatırlatarak:

5- “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır”, bu hadis de mi KİMSEYE hiçbir şey hatırlatmıyor? Fuhuş lobisinin saldırdığı Kutluk Hoca için “ya O da konuşacağı kelimeleri seçsin” diyenlere; Allah vermesin, ama başınıza gelirse bu saldırganları, o zaman anlarsınız”, ifadeleriyle uyarıda bulundu.

Türkiye Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.