islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4809
EURO
34,7450
ALTIN
2.440,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Elektrik Faturasını Yarı Yarıya Düşüren Yöntem

Elektrik Faturasını Yarı Yarıya Düşüren Yöntem
12 Ağustos 2022 14:18
A+
A-

Yaz aylarıyla birlikte çamaşır makinesi kullanımı arttı. Terden kirlenen tişörtler, deniz kenarında kirlenen plaj havluları ve daha fazlası çamaşır makinesi kullanımı artırıyor. Elektriğe gelen zamlar daha dikkatli olmamıza neden oldu. Elektrikli ev eşyalarının dikkatli kullanımı elektrik faturalarında anlamlı bir düşüşe neden oluyor.

Başta elektrik olmak üzere birçok alanda gelen zamlar, ev ekonomisinin dengede kalmasını daha da zorlaştırdı. 2022 yılına girildiği günden beri artan masraflar ve faturalara gele zamlar tasarrufun önemini bir kez daha gösterdi.

Ev içerisinde kullandığımız elektronik eşyaları çok daha tasarruflu bir şekilde kullanarak elektrik faturasının daha düşük gelmesini sağlayabilirsiniz.

ÇAMAŞIR MAKİNESİNE BİR KAŞIK EKLEYİN
Çamaşır makinesi gibi evde sık kullanılan elektronik eşyaları doğru kullanarak faturalarınızda anlamlı bir düşüş yaşanmasını sağlayabilirsiniz. Elektrik faturasını yarı yarıya düşüren diğer bir yöntem ise; çamaşır makinenize her yıkamada 1 kaşık eklemeniz doğrultusunda, elektrik faturanızda büyük bir düşüş olabilir…

ELEKTRİK FATURASINI YARI YARIYA DÜŞÜREN YÖNTEM
Çamaşır makinesini kullanırken bu yöntem sayesinde elektrik faturasını düşürebilirsiniz.

Çamaşır makinesinin harcadığı enerji dolayısıyla elektrik faturasının kabarık olacağını saptamak çok zor olmayacaktır. Çamaşır makinesi çalışması dolayısıyla, elektrik faturasında yaşanan yükselişin önüne geçmek amacıyla bu yöntemi uygulamanız faydalı olacaktır.

ELEKTRİK FATURASINI DÜŞÜREN KARBONAT YÖNTEMİ
90 derecelik programda çamaşır yıkamayı tercih ediyorsanız, derinlemesine temizlik sağlamak çamaşır makinesini düşük dereceli programda açarak, yıkama esnasında çamaşır makinenizin içerisine 1 yemek kaşığı dolusu karbonat eklemeniz düşük ısıda çamaşırlarınızın derinlemesine temiz olmasını sağlamaktadır.

Daha az enerji harcanması da haliyle elektrik faturasının çok daha uygun fiyatlarda olmasına neden olmaktadır. Bu yöntem sayesinde çamaşır makinenizde otomatik bir düşüşün olduğunu gözlemlemeniz mümkün.

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.