islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4511
EURO
34,6482
ALTIN
2.388,73
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

ELON MUSK İSRAİL’DE

ELON MUSK İSRAİL’DE
28 Kasım 2023 11:23
A+
A-

Twitter’ın sahibi Elon Musk’ın, 7 Ekim’den bu yana Filistin’de yaşananlara dair haber akışına izin vermesi Siyonist lobileri fazlasıyla kızdırmış durumda.

7 Ekim’den bu yana, Medya organları, bağımsız gazeteciler ve vahşetin birebir tanıkları Twitter üzerinden kendilerini dünyaya duyurma imkanı bulması, Elon Musk’ın Siyonist Yahudilerin hedef tahtasına oturmasına sebep oldu. Büyük firmalar süreç içerisinde sponsorluklarını iptal ettiler. Bazıları ise Twitter’a reklam vermeyeceklerini duyurdular.

Artan baskılar sonucunda ise Elon Musk, 7 Ekim’de operasyon düzenlenen Kfar Aza beldesini Binyamin Netanyahu ile gezdi. Elon Musk’ın bu ziyareti ise Twitter (X) kullanıcıları tarafından tedirginlikle karşılandı.

Siyonist düşüncenin karşısında duran Yahudiler ise, Elon Muskın Gazze’yi de ziyaret etmesini ve işgal rejiminin gerçekleştirdiği katliamları da görmesini istediler.

Torah Judaism adlı hesaptan yapılan paylaşımda şöyle denildi:

Sevgili Elon Musk, bu gezinizin ardından Gazze’yi de ziyaret etmenizi öneririz. Gidin, Siyonist İsrail ordusunun insanlık suçları işleyerek orada nasıl soykırım yaptığını, nasıl bir şehri yerle bir ettiğini, 14.000 insanı öldürdüğünü görün!

Gazze‘ye gidin ve her gün tonlarca bombayla Gazze‘yi nasıl yok ettiklerini, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu binlerce insana soykırım yaptıklarını görün!

HABER YORUM

Siyonist, katil ve işgalci İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’de ve buna ek olarak Batı Şeria’da yapmış olduğu katliamları dünyaya duyurulması adına, taşın altına elini koyan  Elon Musk’ı tebrik ediyoruz. Elon Musk’ın İsrail’i ziyaretinin ise, fikrini ve bu konuda ki tutumunu değiştirmeyeceğini ümit ediyoruz.

Facebook, İnstagram ve youtube gibi sosyal medya platformlarının Gazze saldırılarına getirdiği kısıtlama ve yayın yasaklarını da buradan telin ediyor, kınıyoruz.

Siyonist İsrail’in Gazze’de yaptıkları nasıl büyük bir vahşet ise, bu vahşeti görmemezlikten gelmek ya da dünya kamuoyunun duymasını engellemek de o derece de büyük bir vahşettir.

MİRATHABER

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.