islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5629
EURO
34,8962
ALTIN
2.428,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Epstein’ın Uçuş Kayıtları “Panik” Nedeni

Epstein’ın Uçuş Kayıtları “Panik” Nedeni

Mirat Haber Ajansı

ABD Virjin Adaları’nın tanınmış bir savcısı olan Denise George, Jeffrey Epstein’ın filosundan 20 yıldan fazla uçuş kayıtlarını arıyor. Yeni bir habere göre, bu birçok zengin ve ünlü arasında panik yaratan bir hareket. Başsavcı George, 1998’den geçen yıl Manhattan’daki bir federal hapishanedeki intiharına kadar dört helikopteri ve üç uçağının her biri için mahkeme çağrısı yaparak hapisanede ölen pedofil için dava açtı. Raporlara göre, “olası şüpheli davranışlara ilişkin şikayetler veya raporlar” ve pilotlar tarafından yazılan kişisel notlar ve Epstein ile “etkileşimde bulunan veya gözlemleyen” herkes veya ona bağlı herhangi bir yolcunun adlarını ve iletişim bilgilerini istiyor.

George’un davası, ağırlaştırılmış tecavüz, çocuk istismarı ve ihmali, insan kaçakçılığı, zorla çalıştırma ve fuhuş da dahil olmak üzere 22 suçlama iddiası içeriyor. Mahkeme celbi, Jet Aviation Holdings USA Inc.’in talep edilen belgeleri tebliğ tarihinden itibaren 30 gün içinde teslim etmesi gerektiğini belirtiyor. Belgenin tarihi 3 Eylül, ancak ne zaman sunulduğu belli değil. 2009’da pilot David Rodgers, Prens Andrew, Bill Clinton, Kevin Spacey ve Naomi Campbell’ın Epstein’ın “Lolita Express” jetinde olduğunu ortaya çıkaran günlükler sağladı. Ancak, hiçbir şey Epstein’ın suistimalinin farkında olduklarını kanıtlamıyor. Ancak kurbanların avukatları medyaya yaptığı açıklamada, kayıtların Epstein’ın uçağını çeyrek asırdan fazla bir süredir uçuran Larry Visoski’nin pilotluk yaptığı uçuşları içermediğini söyleyerek bunun bir oyun olduğunu ima ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.