islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5542
EURO
34,9068
ALTIN
2.429,71
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Erdoğan’dan istihdam seferberliği çağrısı

Erdoğan’dan istihdam seferberliği çağrısı
13 Şubat 2017 11:38
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan TOBB Türkiye Ekonomi Şûrası’nda yaptığı konuşmada yine bir istihdam seferberliği başlatacaklarını duyurdu.

Erdoğan konuşmasında, “Bugün burada TOBB’un tüm üyeleri nezdinde yeni bir istihdam seferberliği başlatıyoruz. Bu defa inşallah 2010-2011 yılındaki rekoru da geride bırakacak bir sonuç elde edeceğiz, ben buna inanıyorum. Bugün başlattığımız istihdam seferberliğine, birliğimizin tüm üyelerini, tüm illerimizi etkin bir şekilde katılmaya davet ediyorum” dedi.

Şûranın hayırlara vesile olmasını dileyerek, konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan,şûranın düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik etti. Bugüne kadar ekonomiyle ilgili atılan ve atılacak olan her adımı iş çevreleri ile istişare ettiklerine ve bugün de bu amaçla bir araya geldiklerine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin, son 14 yılda 3 kat büyümesinde, gerek bu çatı bünyesinde gerek tek tek sektörler düzeyinde, gerekse de şehirlerimizde yaptığımız istişarelerin büyük katkısı vardır. İnşallah, bugün ve bundan sonra yapacağımız iş birliği, 2023 hedeflerimiz doğrultusundaki yürüyüşümüzü hızlandırmamızı sağlayacaktır”diye konuştu.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.