islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

ERDOĞAN’IN  BİR EKSİKLİĞİ DE SPORA İLGİSİ Mİ?

ERDOĞAN’IN  BİR EKSİKLİĞİ DE SPORA İLGİSİ Mİ?
6 Mayıs 2024 09:30
A+
A-

Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesi mezunudur. Kendisi İmam hatip mezunlarının en iyi Kur’ân okuyanlarındandır. Ama İmam – Hatip Okulu’nun  sıra talebelerindendir.

İMAM HATİP OKULUNDA SPORCU ÖĞRENCİLER

Diğer okullarda da öyle midir bilmeyiz ama İmam-Hatip okullarında sporcu özellikleri ile öne çıkan talebeler  genelde ders notları zayıf  öğrencilerdir. Kendileri çok çok erken yaşta siyasete atıldıkları  ve başarılı olduklarına göre eksiklilerini sonradan tamamlamış olsa gerektir.

FUTBOLA İLGİSİ

Bize göre siyasetteki başarıları yanında çaplı adamları seçemeyişi ve Gazze konusunda olduğu gibi bir çok konuda  hep sonradan toparlanışı  benzeri eksikliklerinin bir ana sebebi de genelde spora, özelde  futbola  ilgisi görünüyor. Kendisini çok iyi tanıyan bir zatın –mübalağalı olduğunda şüphemiz olamayan– ifadelerine göre kendileri spor olayları arasında devlet işleriyle de ilgilenirler.

Bu yazı da nereden çıktı denirse… haberimizi okuyalım deriz:

MAÇKOLİK UYGULAMASI

[ Erdoğan’ın telefonundaki tek uygulama Maçkolik

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, federasyonun seçimlere gitmesi için yasal imza sayısına ulaşıldığını aktardı. Sarıalioğlu ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın süreci yakından takip ettiğini belirtti.

Sarıalioğlu, bu arada çok önemli bir bilgiyi de paylaşarak  şöyle dedi:

Erdoğan futbolu yakından takip ediyor ve birçok takımın ilk 11’ini sayabilecek kadar da ilgili.]

Sarıoğlu’nun verdiği bu bilgiye bir yalanma gelir mi bilmiyoruz ama futbola birçok takımın ilk 11’ini sayabilecek kadar alakalı olan bir kişinin, ilgili olması gereken alanların bir kısmını unutması da doğaldır.

Boşuna denilmemiş:

Hafızay-ı beşer nisyan ile maluldür/ İnsan hafızası unutma ile arızalıdır.

 MİRATHABER.COM -YOUTUBE-          

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.