Eski İsrail uzay güvenliği şefi uzaylıların var olduğunu Trump’ın bunu bildiğini iddia ediyor

Mirat Haber Ajansı

Eski İsrail uzay güvenliği şefi, dünyalıların bir “galaktik federasyon”dan uzaylılarla temas halinde olduğunu söyleyerek şoka neden oldu. İsrail Savunma Bakanlığı uzay müdürlüğü eski başkanı Haim Eshed, İsrail medyasına yaptığı açıklamada, tanımlanamayan uçan nesnelerin (UFO) burada olduklarını, insanlığın henüz hazır olmadığını ve burada olduklarının söylenmemesini istediklerini iddia etti. İbranice röportaj Aralık ayında çıkmıştı ama bir süre sonra Kudüs Postası tarafından çevirilip İngilizce olarak yayınlanmasından sonra ilgi gördü. Saygın bir profesör ve emekli general olan Eshed, uzaylıların insanlığı eşit derecede merak ettiklerini ve evrenin yapısını çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Eshed, Amerikalı astronotların ve uzaylı temsilcilerin bulunduğu Mars’ın derinliklerindeki bir yeraltı üssünde türler arasında işbirliği anlaşmaları imzalandığını söyledi. Deney yapmak için anlaşmamız var dedi. Eshed, Başkan Donald Trump’ın uzaylıların varlığından haberdar olduğunu, “bu bilgiyi açıklamanın eşiğinde” olduğunu, ancak kitlesel histeriyi önlemek için uzaylılar tarafından gizli tutmasının istendiğini, galaktik federasyonun insanlığın hazır olmasını beklediğini söyledi. Hazır olmak Eshed’e göre uzay ve uzay gemilerinin ne olduğunu genel olarak anlayacağımız bir aşamaya ulaşmak. Beyaz Saray, Pentagon ve İsrailli yetkililer konu hakkında yorum yapmadı. NASA sözcüsü, temel hedeflerinden birinin evrendeki başka yaşam türlerini aramak olduğunu ancak henüz dünya dışı yaşam belirtisi bulamadıklarını söyledi.

Recent Posts

  • Gündem

İstanbul’da 1 Mayıs Düzenlemeleri: Alternatif Güzergahlar Açıklandı

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kapsamlı trafik düzenlemeleri açıkladı. Kararlar, şehrin…

45 dakika ago
  • Gündem

DÜNYADA ŞERİATLA YÖNETİLEN TEK ÜLKE İSRAİL’DİR!

Dünyada  Şeriatla Yönetilen Tek  Ülke İsrail'dir.. Yeryüzünde dini yönetim, diğer adıyla şeriatla yönetilen tek devlet…

2 saat ago
  • Ekonomi

Bakanlık Düğmeye Bastı: Tavuk Etine İhracat Sınırlaması Getirildi!

Son zamanlarda artan beyaz et fiyatları nedeniyle Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Tavuk eti ihracatı aylık…

3 saat ago
  • Gündem

Columbia Üniversitesi ile Eylemci Öğrenciler Arasında Uzlaşı Sağlanamadı

Columbia Üniversitesi ile eylemci öğrenciler arasında uzlaşı sağlanamadı.. Columbia Üniversitesi'nde Filistin Protestoları: Uzlaşı Sağlanamadı, Öğrencilere…

4 saat ago
  • Gündem

ÜLKEMİZİN İLK VEGAN RESTORANI “TELEZZÜZ” AÇILDI

Medyaya yansıyan 29 Nisan 2024 tarihli günlük haberlerden biri şöyle: Ünlü ‘Koç’lardan merhum Vehbi Koç’un…

5 saat ago