islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5658
EURO
34,9692
ALTIN
2.418,00
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

EY İSRAİL! ZULMÜNDE BOĞUL İNŞALLAH!

EY İSRAİL! ZULMÜNDE BOĞUL İNŞALLAH!
27 Ocak 2023 12:05
A+
A-

26 Ocak2023 Perşembe günü, Siyonist İsrail askerleri Cenin mülteci kampına baskın düzenleyerek 9 Filistinliyi şehit etti.

Filistin Sağlık Bakanlığı, şehit edilenler arasında yaşlı bir kadının da olduğunu açıkladı.

İsrail’e ait olan Kan televizyonu, Cenin mülteci kampına düzenlenen baskına özel birliklerden kalabalık bir grubun gittiğini duyurdu.

Bölgeden gelen haberler, Siyonist İsrail’in Cenin mülteci kampında çatılara keskin nişancılar yerleştirdiği yönünde…

Filistin Sağlık Bakanlığı, Cenin kampında durumun kritik olduğunu, Kızılay ekiplerinin saldırıda yaralananları tahliye etmek için olay yerine ulaştığını bildirdi.

Siyonist İsrail’in yaptığı zulüm bununla da kalmadı. Cenin Hükümet hastanesini de basan Siyonistlerin, çocuk bölümüne göz yaşartıcı gaz bombaları atmaları ve birçok çocuğun nefes almada problem yaşadığı da gelen haberler arasında.

Filistin Enformasyon Merkezi, Siyonist İsrail’e karşı direnişin devam ettiğini bildirdi.

HABER YORUM

Terör devleti İsrail, yıllardan beri bunu hep yapıyor. Zulüm halkalarına her gün bir yenisini eklemeyi marifet sayan Siyonist İsrail’in bu yaptığı ilk değil, görünen o ki son da olmayacak. Ama o zulüm halkaları bir gün gelecek ve kendisini boğacak. İslam’a ve Müslümanlara kurduğu tuzaklar, kafasında patlayacak.

“(Yahudiler) tuzak kurdular, Allah da onların tuzaklarını bozdu. Evet, Allah en iyi tuzak bozucudur.”[1] Buyuruyor yüce rabbimiz. İşte Siyonistlerin kurduğu bu tuzaklar, onları Filistin topraklarında işgalci olmaktan kurtaramayacak ve zulümleri içinde boğulacaklar.

Yıllardan beri yapılan bu zulüm, bütün dünyanın gözleri önünde cereyan etmesi ise ayrı bir garabet.

İsrail sorunu Filistin barış görüşmeleri

Siyonist güç, bir zamanlar “Filistin sorunu, İsrail barış görüşmeleri” diyerek, Filistinlileri bir sorun, İsrail’i de barış yanlısı olarak göstermeye çalışmıştı. Bizim ünlü gazetecilerimiz bile bu tuzağa düşmüş, yıllarca haklı davasında mücadele veren Filistinlileri terörist olarak niteleyen haberler yapmışlardı. Aslında söylenmesi gereken doğru yargı, “İsrail sorunu Filistin barış görüşmeleri” olmalıydı. Zira o bölgede sorun olan, sonradan oraya yerleştirilen İsrail devletidir.

MİRAT HABER olarak Filistinli kardeşlerimize, başsağlığı ve  geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, haklı davalarında kendilerini dualarımızla destekliyoruz. Dualarımızın fiili duaya dönüşeceği günlerin çok uzakta olmadığını da hatırlatmak istiyoruz.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.