islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

EZBER BOZANLARI DA DİNLEYELİM Kİ GERÇEKÇİ OLALIM

EZBER BOZANLARI DA DİNLEYELİM Kİ GERÇEKÇİ OLALIM
31 Ağustos 2023 14:00
A+
A-

Yıllardır desteklediğimiz Ak Parti’yi eleştirdiğimiz noktalarda muhalefet hiçbir umut vermediği için kerhen de olsa AKP’ye yöneldik. Ama çok geçmeden anladık ki biz Ak Partiyi iktidara taşıyamamışız.

Zaten eğitim ve ekonomi politikalarında ruh köklerimizden kopmakta olan AKP, ekonomiyi CHP zihniyetine  bıraktı. CHP’nin kadroları değil ama zihniyeti iktidar oldu. Aslında İslam’a yakın olmayanların  batıllara benzer olmaları kaçınılmazdır.

Soner Yalçın bizim farklı açılardan bakarak söylediklerimizi bakın kendince nasıl  söylemiş.

{ CHP İKTİDARDADIR

Evet bugün, CHP iktidardadır!

Evet bugün Ali Babacan ekonomi politikalarının dümenindedir!

Ve evet bugün, Erdoğan kaybetmiştir, yenilmiştir, düşürülmüştür…

Ne demek istediğimi açayım:

CHP seçimi kazansa ekonomi politikası ne olacaktı?

Ali Babacan ekonominin başında olsa ne kararlar alacaktı?

Belli: Yüksek faiz, düşük kur! İthalat rejimine devam…

AKP’li Mehmet Şimşek’in bugün Ali Babacan’dan farkı var mı? Faik Öztrak’tan farkı var mı? Bilge Yılmaz’dan farkı var mı?

Şimşek, Babacan, Öztrak, Yılmaz benzerdir ve hepsi Kemal Derviş’in “paltosundan” çıkmadır! Ki bu “IMF reçeteleri” yazan gruba sosyal medyadaki pop-iktisatçıları da ekleyebilirsiniz. Hiçbiri özgün değildir, tercüme iktisatçılarıdır… Dillerinden düşürmedikleri “iktisat bilimi” safsatadan ibarettir. Bilim, görünmeyeni görmenin, duyulmayanı duymanın aracıdır. Burada saklı olan ne ki? Her şey/gerçekler/ bulgular çok açık…}

***

AK PARTİ KURULUŞ FELSFİNE DÖNMELİDİR

AK Parti yerel seçimlerde hatalarından tövbe ettiğini beyanla kuruluş felsefesinde dönüş yapmazsa ve dönüşünü adam gibi adamları aday göstererek kanıtlamazsa ONA OY VERMEMİZİN BİR ANLAMI DA OMAYACAKTIR.

Doğu’da HÜD-PAR ve Batı’da Yeniden Refah  Patisi var. Bir de böyle denenir.

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.