islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5044
EURO
34,6592
ALTIN
2.477,33
BIST
9.610,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Fiyatı Rekor Kıracak!

Fiyatı Rekor Kıracak!
12 Ağustos 2022 10:23
A+
A-

Benzin fiyatları petrol ve dolar kurundaki hareketlilikle değişiyor. Petrol fiyatlarındaki yükseliş sonrası vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda benzinin litre fiyatına bu gece 1 lira 10 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Motorinin litre fiyatına da önceki gece 81 kuruş zam gelmişti. Motorinde bu gece fiyat değişimi olmayacak.

Akaryakıt fiyatları için vatandaşların araştırdığı son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme yaşandı. Petrol fiyatlarındaki artış akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacak. Benzin fiyatlarına gelecek zamla birlikte yeni fiyatlar da güncellenecek.

MOTORİNDEN SONRA BU KEZ DE BENZİNE ZAM GELİYOR!
Motorine dün gelen zammın ardından bir zam da benzine geliyor. Petrol fiyatlarında son günlerde görülen yükselişin ardından bu gece yarısı benzinin litre fiyatına 1 lira 10 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Motorinin litre fiyatına da önceki gece 81 kuruş zam gelmişti. Motorinde bu gece fiyat değişimi olmayacak.

BENZİNİN LİTRE FİYATI 21.15 TL’YE ÇIKACAK
İstanbul’da motorin litre fiyatı 23.18 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 20.05 TL’den satılıyor. Gelecek zamla birlikte İstanbul’da benzinin litre fiyatının 21.15 TL’den satılması bekleniyor.

ABD PETROL FİYAT TAHMİNİNİ REVİZE ETTİ
ABD Enerji Enformasyon İdaresi’nin (EIA) “Ağustos 2022 Kısa Dönem Enerji Görünümü Raporu”nda, bu yıl için brent türü ham petrolün ortalama varil fiyatının 104,78 dolar olacağı tahmin edildi. Bu rakam temmuz ayı raporunda 104,05 dolardı. Raporda, Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varil fiyatının da bu yıl için 98,71 dolar olacağı öngörüldü. WTI’nın varil fiyatı temmuz ayında 98,79 dolar olarak tahmin edilmişti.

Gelecek yıl ise brent türü ham petrolün varil fiyatının 95,13 dolar, WTI türü ham petrolün varil fiyatının ise 89,13 dolar olması bekleniyor. Raporda, piyasalarda artan belirsizliğe işaret edilerek, bu belirsizliklerin Rusya-Ukrayna Savaşı, AB yaptırımlarının Rus petrol üretimine etkisi, OPEC+ grubunun üretim kararları, ABD petrol ve doğal gaz üretiminin artış hızıyla ilgili olduğu ifade edildi.

 

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.