islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5044
EURO
34,6362
ALTIN
2.480,03
BIST
9.616,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Fransız Politikacıdan Mültecilerle İlgili Kan Dondurucu Sözler

Fransız Politikacıdan Mültecilerle İlgili Kan Dondurucu Sözler

Fransız siyaset adamı Julien Odoul katıldığı bir televizyon programında şok edici ifadeler kullandı. Eski manken, şimdilerde ise politikacı olan Odoul, Belarus yoluyla Polonya’ya iltica etmek isteyen göçmenlerin Avrupa’ya geçmelerindense donarak ölmelerini yeğlediğini açıkladı.
BFM TV’de Belarus-Polonya sınırında yaşanan göçmen krizini ele alan bir programa konuk edilen Odoul, Avrupa’nın temel görevinin Avrupa vatandaşlarını korumak olduğunu söyledi.
‘DONARAK ÖLSÜNLER’
Odoul’un Tv programında canlı yayındaki ifadeleri şu şekildeydi: “Bu sınırı kesinlikle açmamalıyız, birçoğu potansiyel tehlikeli olan bu göçmenleri kesinlikle almamalıyız.” Fransız gazeteci Olivier Truchot’un ‘’Dikenli tellerin ardında donarak ölmelerine izin mi verelim?” sorusunu işe şöyle yanıtladı ‘’Evet elbette yani kesinlikle evet”.
Gazeteci ciddi derecede şaşırarak art arda ‘’Yani donarak ölüme mi terk edelim?’’ sorusuna Odoul küstahça ‘’Aksi durumda Avrupa bir göçmen istilasıyla karşı karşıya kalacak’’ diyerek argümanını haklı çıkarmaya çalıştı.
ÇARK ETTİ!
Git gide daha da şok olan gazeteci Truchot sorusunu tekrarladı ‘’Sorumu cevaplayın Julien Odoul. ‘Elbette onları donarak ölüme terk etmeliyiz mi dedin?’’
Ortamdaki gerginliği fark eden Odoul çark etti ve ifadesini değiştirdi ‘’Hayır soğuktan ölmelerine izin vermiyoruz, onları fiilen Avrupa sınırlarının dışında bırakıyoruz.’’ dedi.
AYNI ZAMANDA BAŞÖRTÜ KARŞITI
Faşist Marine Le Pen’in partisinin üyesi olan Odoul daha önce de yerel bölge konseyine okul gezisiyle gelen başörtülü bir annenin dışarı atılmasını talep etmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.