islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3992
EURO
34,5896
ALTIN
2.386,86
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Gazze Sığınma Okuluna Korkunç Füze Saldırısı!

Gazze Sığınma Okuluna Korkunç Füze Saldırısı!
23 Aralık 2023 14:39
A+
A-

Gazze Sığınma Okuluna Korkunç Füze Saldırısı: Devasa Füze Sığınma Okuluna Düştü!

Gazze’nin kuzeyinde bulunan ve yerlerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı UNRWA’ya ait bir okulun yakınına büyük bir füze düştü.

 

“Bu, İsrail’deki mültecilerin içinde bulunduğu bu okullara katkı sağlayan füzelerden biridir. Döngüsel ve aynı zamanda ateş açma seslerini de devam ettirdiği gibi, bu büyük boyutlu bir F-16 uçuşundan gelen bir füzedir. Belki de iki metre halinde olan bu füze, işte burada bu yerde. Bu füzeler ve UNRWA okulları ve mülteciler. Burada sivillere ya da mültecilere hiç acıma yok. Bu manzarayı, Gazze’nin derinlerindeki bir sığınma okulundan sizlere aktarıyoruz.”

HABER YORUM

İsrail, vahşetini ve Müslümanlara olan kinini sergilemeye devam ediyor.

Katil ve Siyonist İsrail, masum Gazze halkının sığındığı okulları, Hastaneleri füzelerle vuruyor.

Tüm dünyanın gözleri önünde gerçekleşen bu soykırım sebebiyle, BM Güvenlik konseyinin dahi toplanıp “Ateşkes kararı alamadığı bir dünyada yaşıyoruz.

Eğer bir Devlet(!), okullara bile sığınan sivillere füze atabiliyorsa, o milletin genel olarak genlerinde bir bozukluk var demektir.

Bizler, İsrail’in Gazze’ de yaptığı bu soykırımı gördükten sonra diyoruz ki;

ABD dahil hiçbir AB ülkesi, bundan sonra insan hak ve hürriyetlerinden dem vurmaya kalkmasın!”

Tarihte ABD’nin Kızılderili AB ülkelerinin Afrika kıtasında ki katliamlarını biliyorduk… Bu katliamlar ile tarihe adını kara harfler ile yazdıran bu ülkeler, Gazze katliamıyla da vahşetlerini tescillemiş oldular.

www.youtube.com

MİRATHABER.COM

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.