islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5160
EURO
34,8257
ALTIN
2.426,37
BIST
9.689,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Hafta Sonuna Dikkat! Yarın Başlıyor

Hafta Sonuna Dikkat! Yarın Başlıyor
15 Eylül 2022 09:38
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son hava durumu tahminlerine göre ülke genelinde 16 Eylül Perşembe yarından itibaren sıcaklık artmaya başlayacak. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise çöl sıcaklıkları etkili olacak. Bazı illerde sıcaklığın 41 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Hava durumuyla ilgili Meteorolojiden son dakika tahminleri geldi. Mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığı, yurt genelinde yarından itibaren artmaya başlayacak. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri çöl sıcaklıklar yurt genelinde etkili olması beklenirken, Cumartesi günü Türkiye’nin en sıcak şehrinin 41 derece ile Kocaeli’nin olması tahmin ediliyor. İstanbul ve Ankara’da hissedilen sıcaklıkların 35 dereceleri bulması bekleniyor.

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Tokat, Muş ve Hatay çevreleri, Adana ve Osmaniye’nin güney kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Trabzon’un doğu ilçeleri, Rize çevreleri ve Artvin’in kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, İç ve doğu kesimlerde 2-6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.