islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AŞI KARŞITLARINA YÜKLENİLMESİ DE AYRI BİR ZULÜMDÜR

AŞI KARŞITLARINA YÜKLENİLMESİ DE AYRI BİR ZULÜMDÜR

Mirat Haber.Com ailesi olarak Kur’ânî vahye, ortak akla ve bilimsel verilere bilgi kaynağı olarak inanırız. Bu sebeple temel de aşı karşıtlığımız yoktur. Ama COVİD 19 ilgi olarak bilim adamlarımıza dayalı bilimsel şüphelerimiz vardır ve bu şüpheler bütün dünyada da vardır. Ve artmaktadır.

Sağlık Bakanlığı ülkemizde ki yıllık ve günlük ölüm oranlarını ve ölümlerin bilinir sebeplerini açıklamamaktadır. Ama her gün uyarı sınırlarını aşan, korku salip tedirgin eden açıklamalarla hayatımızı karartmaktadır.

Devlet aklı bildiğini yapabilir. Ama vatandaş aşıya zorlanamaz. Getirilen kısıtlamalar ve mahrumiyetlerle hayatımız yaşanılamaz hale getiriliyor. İsyanımız bunadır.

Aykırı görüşlü onurlu, yürekli ve güvenilir ilim adamlarımızı dışladıkları için büyük kısmının fonlandığına inandığımız Medya bile şüphelerimizi artıracak haberlere yer verebilmektedir.

Hele hele bir kısmı şarlatan olan ve şimdilerde ortada gözükmeyen bilim kurulu üyelerimizin şüphelerimizi artıran çelişkili beyanlarına ne demeli? Bu durum fark edildiği için, yoksa onlara da mı yasak getirildi?

Allah aşkına şu 3. Doz aşı olma meselesini takip ediyor musunuz? Kime kulak vereceğimizi bilemez olduk? Mehmet Ceyhan, Osman Müftüoğlu ve benzerlerini geçtik. Biz Sağlık bakanımızın üç ayrı tarihte yaptığı açıklamalarla bile bilgi kirliği altındayız. Hatırlatıyor ve “gel de müsterih ol” demekle yetiniyoruz.  

Sağlık Bakanımızın Çelişkili Açıklamaları

18 Ağustos 2021

Covid aşısı: Bakan Koca, 3 doz aşının, 2 doz aşıya göre daha iyi koruma sağladığını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı etkililiği üzerine yapılan çalışmaların tamamlandığını söyledi ve “3 doz aşı olmuş kişilerin, 2 doz aşı olmuş kişilere göre hem hastalığa yakalanma oranında hem de hastaneye ve yoğun bakım…

09 EYLÜL 2021

Bakan Koca üçüncü doz Biontech aşı için tarih verdi

Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki doz Biontech aşısı olan vatandaşların da ikinci doz üzerinden 5-6 ay geçtikten sonra hatırlatma dozuna ihtiyaç duyacaklarını açıkladı.

Bilim Kurulu Toplantısının ardından yapılan yazıl açıklamada

iki doz Biontech aşısı olan vatandaşların da ikinci doz üzerinden 5-6 ay geçtikten sonra hatırlatma dozuna ihtiyaç duyacakları belirtildi.

Türkiye’de 6 milyon kişinin hatırlatma dozuna ihtiyaç duyacağını belirten Bakan Fahrettin Koca, aşı çağrısı yaptı. 

06 Ekim 2021

DOZ AŞI AÇIKLAMASI

Şu an için 2 doz mRNA aşısı olmuş vatandaşlarımızın 3. Doz aşı olmalarını gerektiren bir durum yoktur.

Allah sonumuzu hayreylesin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.