islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

HAYVANDAN AŞAĞI OLMAK BÖYLE BİR ŞEY Mİ?

HAYVANDAN AŞAĞI OLMAK BÖYLE BİR ŞEY Mİ?
17 Eylül 2023 10:00
A+
A-

Seçimler için canlı yayında kocasıyla seks yapan Demokrat adaya partisinden destek.

By euronews

İki çocuklu bir pratisyen hemşire olan Gibson, Genel Kurul’daki güç dengesini belirleyebilecek ve başa baş görünen ara seçimlerde Cumhuriyetçi bir işadamına karşı yarışıyor.

ABD’de seçim kampanyasına kaynak oluşturmak için kocası ile canlı yayında seks yaptığı ortaya çıkan Virginia eyaletinden Demokrat milletvekili adayı Susanna Gibson’a partisinden destek geldi.

İNSANLIĞIN DÜŞÜŞÜ

Zenci beyaz ayırımı yaptığını ve silahlı işgalleri ile dünyayı sömürdüğünü bildiğimiz Amerika’da her yıl yaklaşık 20 bin insan öldürülmektedir. 4 milyonu aşan siteler ile de dünyaya porno ihraç edilmektedir. Şimdi de insanlığın iflasını gösteren yeni bir piçliği öğrenmiş bulunuyoruz:

ABD’de seçim kampanyasına kaynak oluşturmak için kocası ile canlı yayında seks yaptığı ortaya çıkan Virginia eyaletinden Demokrat milletvekili adayı Susanna Gibson’a partisinden destek geldi.

KUR’ÂN VE SÜNNET BUNLARI MI TANIMLIYOR?

Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’de Allah, arzularını ve çıkarlarını böylesine  ilah edinen  ölçü tanımazları şöyle tanıtıyor:

“Yoksa sen ey Peygamber, o kâfirlerden çoğunun öğüt ve uyarıları insaf ve aklıselim ile dinlediklerini yahut anlattığın gerçekler üzerinde sağlıklı bir şekilde düşündüklerini mi sanıyorsun? Hayır; hak ve hakikati idrak edememeleri bakımından tıpkı hayvan gibidir onlar; hatta takındıkları tavır ve izledikleri yol bakımından daha zavallı, daha şaşkın bir hâldedirler.”(Furkan 25/44)

Evet böylesi tipler hayvan gibidir, hayvanlardan da aşağı düzeydedirler. Peygamberimiz Hz.Muhammed de bizleri şöylece uyarmaktadır.

Onlardan biri,  insanların geçiş yolu üzerinde karısıyla cinsel ilişkide bulunacak olsa sizden bazılarınız da onların yolunu  karış karış, adım adım izleyeceksiniz.”( Fezül -Kadir Hadis No. 7224)

İşte Amerika bu. Eşcinsel evlilikleri bile yasallaştıran İngiltere ve Almanya gibi batı ülkeleri de böylesi piçlik ve pislik içinde.

Yaşadığımız İslam dışı laik düzen içinde bunları taklit etmeye başladık. Allah milletimizi korusun.

 

AMERİKA     SİYASET      CANLI SEX      HAYVAN GİBİDİRLER

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.