islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4832
EURO
34,9902
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

HDP’nin Bitmek Bilmeyen İslam Düşmanlığı!

HDP’nin Bitmek Bilmeyen İslam Düşmanlığı!
4 Şubat 2022 12:26
A+
A-

HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy TBMM’de gerçekleştirdiği konuşmada dine ve Osmanlı devletine yönelik çirkin hakaretler içeren cümleler sarf etti. İslam dinini gericilikle suçlayan Ersoy’un bu konuşmasının provokatif bir şekilde özellikle Regaip gecesi yapması büyük tepki çekti. HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy TBMM’de yaptığı konuşmada dini hükümlere ve Osmanlı Devleti’ne yönelik hakaretlerde bulundu.

PLANLI KONUŞMA MI? 

Ersoy’un yaptığı konuşmanın Regaip Kandili gecesi olmasının planlı olabileceği de gündeme gelirken, Ersoy’a sosyal medyadan tepki yağdı.

İSLAM’A VE OSMANLI’YA HAKARET 

HDP’li Oya Ersoy konuşmasında “Size neden gerici diyoruz biliyor musunuz? Çünkü sizler 500 yıl geride kalmış Osmanlı’yı, 1500 yıl geride kalmış din esaslı toplum düzenini yeniden hortlatmaya çalışıyorsunuz. Biz kadınlar özgür olabileceğimizi öğrendik ve ne 500 yıl ne de 1500 yıl öncesine gitmeye niyetimiz yok. Götüremezsiniz.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ FATİH ŞAHİN: DEĞERLERİMİZE DÜŞMANLIK ETMEYE DOYMUYORLAR 

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin: HDP’li bu şahıs, TBMM çatısı altında, aziz ve mübarek Regaib Gecesi’nde (belki de özellikle bu gecede) ecdadımıza, dinimize, dinimizin hükümlerine yönelik çirkin hakaretlerde bulundu. İslam’a, inançlarımıza, değerlerimize, insanımıza, ülkemize düşmanlık etmeye doymuyorlar.

AK PARTİLİ ÖZEL: ARKAİK GERİCİ ZİHNİYET 

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel: İnsanlık tarihi; son şulesi 1500 yıl önce beşeriyeti aydınlatan “Nur”u, ağızlarıyla söndürmeye kalkışanların hezimeti ve helakıyla dolu… Bu arkaik gerici zihniyetle mücadele, siyasetimizin değil, varlığımızın gereğidir!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.