islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5877
EURO
34,8539
ALTIN
2.496,12
BIST
9.657,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İFTİRACI VE SEKSÜEL PRDÜKTOR RAHMİ TURAN’A CEVABIM II

İFTİRACI VE SEKSÜEL PRDÜKTOR RAHMİ TURAN’A CEVABIM II
16 Aralık 2022 10:05
A+
A-

İnanç ve yaşam dünyamızla barışık olmayan yazılı ve görsel medya adamları arasında İslam Dini’ne, bu dinin omurgasını oluşturan Kur’ân’a göre inanan adam bulamazsınız.

Büyük kısmıyla programlar yaptığım bu kişiler arasında İslam’a ve Müslümanlara yürekten saygılı olanı da yok gibidir. Çünkü gerçekten İslam’ı bilmez cahil heriflerdir.

Genelde jakoben laik bir ortam ve buyurgan deist bir çevrede yetiştikleri için gerçek demokrasiye de inanmazlar ve milletimizim seçtiği iktidarları da içselleştiremezler. Bir kısmı da güç yetirebildiği ölçüde saldırgandır.

77 yaşında olan bendenizden altı yaş büyük olan ve benim gibi bir ayağı kabir çukurunda olan Rahmi Turan işte böylesi bir camiadandır.

Seküler bir yaklaşımla medya alanında başarılı görülebilir. Ben sınırlarımı aşarak kendisiyle ilgili bir değerlendirme yapmayacağım. Ancak bana yönelik tavırlarında apaçık bir iftiracıdır, geçmişinde var olan ve bu gün de koruduğu eğilimleri sebebiyle de seksüel prodüktördür.

RAHMİ TURAN İFTİRACIDIR

İslam’a Göre Cinsel Hayat, 37 yılda yaklaşık 70 baskı ile  300 bin nüsha basılmıştır.  On beşi bulan hacimli eserlerim arasında iftihar ettiğim baş yapıtlarımdan biridir.

Rahmi Turan’ın 700  sayfalık bu kitabımdan alıntıladığını iddia ettiği,  insan doğasını iğrenç bulacağı birkaç rivayet  kitabımda yoktur. Onun, dünkü ilk yazımda açıkladığım için yeniden nakletmekten haya ettiğim üç beş cümlecikten oluşan pisliği kitabıma yamaması tam bir iftiradır. Atılan her iftira gibi alçaklıktır.

Kendisini yalnızca İslam ve nefsim adına değil demokratik laiklik ve basın etiği adına da telin ediyorum.

Yüzlerce konu başlığını içeren kitabım İslamidir, aklidir ve ilmidir. İçindeki mevzuları açıklasam akılcı okurları bile kendisi ayıplayıp aşağılarlar.

Söz ve mâna olarak Allah’ın kitabı olan Kur’ân’a bile inanmayanlardan elbette onay ve takdir beklemiyorum. Ama yapılan devrimi inkâr körlüğü niye.

Yüzlerce konu içeren kitabıma bu güne kadar deist medya camiasından ciddi bir eleştiri yapılamadı.

Vaktiyle Şeriat ve Kadın kitabının, cümlelerimizi bölerek istediği anlamları çıkarmaya çalışan müfteri yazarı  İlhan Arsel de iftiralarının necaseti içinde   yıkılıp gitti.

Sayın Rahmi Turan bilgisi ve yüreğine güveniyorsa öyle bir iki  paragraf  iftira atarak değil  arkasına Sözcü yazarlarına da alarak adam gibi eleştiride bulunsun. Kendisiyle kemal-i şiddetle ret ettiğim KAMÂLİZM’i putlaştıran ekranlarda bile tartışmaya hazırım. Hodri meydan!

RAHMİ TURAN SEKSÜEL PRODÜKTÖRDÜR

83 yaşında olan bir insan tanımadığı, siyasi ve ticari  rekabet içinde olmadığı bir insana, onu küçük düşürücü bir iftirayı niye atar? İdeolojik saplantısı veya çıkarı dışında ne  kazancı  olabilir?

Cevabı tahmin edebiliyorsam da hüküm vermeyeceğim ama bir hatırlatma yapacağım.

Ben İslam’a Göre Cinsel Hayat’ı henüz yazmaya başlamadan  önce Rahmi Turan 1983’lerde TAN gazetesini çıkardı, bu gazetenin günlük tirajının bir buçuk milyonu bulduğu da söylenir. Çünkü Tan gazetesi her gün anadan doğma veya yarı üryan çıplak kadın resimleri basardı. Şeytanın arşivinde bile bulamayacağınız türden. Daha açık bir anlatımla Anadolu gençliğini ifsat ile mastürbasyon malzemesi satılırdı.

Rahmi Turan  üreme organlarını hareketlendirmede ustalaştığı için olacak bize iftirasında da bu temayı içeren rivayetlere sarılmış.

Sayın Rahmi Turan, yanıldın! Kalemime güvenip yasal yola başvurmadığım için hatanı da sürdürdün.

Sen beni, cinsel iktidar yoksunlarını diriltecek duaları (!) kitaplaştıran şarlatanlara mı benzetiyorsun?

Evet ben İslam Çizgisi’nde cinselliği insan doğasının bir parçası olarak görüp önemseyen bir insanım. TAN ile uzmanlaştığın üryanlığın da, zina ve eşcinselliğin de karşısındayım.

Ama sizin jakoben laikliğinizle de yarım asırdır mücadele eden ve bu uğurda yedi defa Ağır Ceza ve Devlet Güvenlik Mahkemeleri’nde yargılanmış bir adamım.

Materyalist temeller oturtulmuş eğitim sistemi ve ruh dünyamıza yabancı hukuk düzeni yanı sıra milletimizin kanını emen “Borca dayalı  ve Faize müstenit” kapitalist sistemle de mücadele ediyor, yalnızca muhalefeti değil iktidarı da eleştiriyorum.

Sayın Rahi Turan, hulâsa dünya ve âhiret iki elim yakandadır. Bilesin benimle ve dinimle çatışanla uğraşırım.

Tövbe et, et ki sen de, ben de ölümün arifesindeyiz ve  kabre daha yakınız. İnanmasan  da İlahi sorgu, Cennet ve Cehennem önümüzde. Kaçış yok.

İktidar değişiminin ve dedikoducu deistlerin cami avlusunda yapacağı riyakâr söylemlerin sana bir faydası olmaz.

Ali Rıza Demircan

ETİKETLER: ÜSTMANŞET, yazarlar