islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5196
EURO
34,9158
ALTIN
2.433,83
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

İMAM HATİP OKULU ÖĞRENCİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI

İMAM HATİP OKULU ÖĞRENCİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI
3 Mart 2024 09:00
A+
A-

İMAM HATİP OKULU ÖĞRENCİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI

2024 Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonasında, Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf Öğrencisi Büşra Betül Sağman alanında ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Sağman, bu başarısıyla Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Büşra Betül Sağman’ın bu büyük başarından dolayı okulda anlamlı bir tören düzenlendi.

Törende konuşan Okul Müdürü Kahraman Selçuk, “Öğrencimizin bu örnek başarısından şunu anlıyoruz ki; sadece akademik başarı değil, spor dalında da başarılı olmak mümkündür. Öğrencimizin bu başarısından dolayı kendisini tebrik ediyoruz” dedi.
Okul Aile Birliği Başkanı Muhammed Sarı, “Gençler, bugün konuşma zamanı değil, zaten Büşra sahada konuştu. Büşra kızımız inşallah bu başarısından sonra Avrupa’dan altın madalya ile dönecektir. Bu vesileyle Büşra kızımızı yetiştiren başta değerli antrenörü Niyazi Akça’yı okul yönetimimizi, öğretmenlerimizi, anne ve babasını tebrik etmek istiyorum” açıklamasında bulundu.
Büşra Betül Sağman, “Ben böyle bir tören beklemiyordum. Okul yönetimi böyle bir sürpriz yaptığı için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şu an çok heyecanlıyım. Sevgili arkadaşlar, spor yapmanızı tavsiye ediyorum. Spor sağlık içinde çok önemidir. Ayrıca bana bu yolda büyük destek veren, benim yetişmemde büyük emeği geçen, Sultanbeyli Akça Spor Kulübü antrenörü Niyazi Akça’ya teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.
Program, hediye taktimi ve dualarla son buldu.

HABER: ZİYA GÜNDÜZ

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.