islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5149
EURO
34,5755
ALTIN
2.492,16
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

İmamoğlu Harbiden Aç İşte Noel Menüsü

İmamoğlu Harbiden Aç İşte Noel Menüsü
22 Aralık 2021 10:50
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 2.5 yıl içerisinde dev borç yükü getiren CHP’li Ekrem İmamoğlu, bu kez de Noel yemeği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi borç batağına sürüklenirken CHP’li Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde zabıtalarla buluştuğu programda bütçenin yetersizliğinden yakındığı bir konuşma yapmıştı.

Bu konuşmanın üzerine verdiği Noel yemeğindeki menü sosyal medyada gündem olan İmamoğlu, sert tepki aldı.

“Revizyon bütçe zorunluluğumuz var acilen”

Bütçeden şikayetçi olduğu konuşmasında ’15 milyar’ kadar zararda olduklarını öne süren İmamoğlu şu ifadeleri kullanmıştı:

“1-2 hafta önce yaptığımız hesaplamalarla bize olan yükü 15 milyar lirayı aşan bir yük olarak hesapladık 2022 bütçesini. Bir revizyon bütçe zorunluluğumuz var acilen. Bizim yeni bir revizyon bütçe yapmamız lazım mal tedariki yapamıyoruz, ihale yapamıyoruz.”

Hıristiyan toplumunun temsilcilerine Noel yemeği

Bu konuşmasından kısa bir süre sonra Hıristiyan toplumunun temsilcilerine Noel yemeği veren İmamoğlu’nun menüsü sosyal medyada gündem oldu. “Portakal soslu karides, kabak çiçeği dolması, pirinç yufkasında kinoa tabule” gibi yemeklerin bulunduğu menü çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılarak tepki gördü.

“Açlık edebiyatının ardından bu menü”

Gazeteci Zafer Şahin CHP’li ismin lüks davetini, “Portakal Soslu Karides! İstanbul’da bir Noel yemeğinin menüsü. Organizasyon doğru…Yapılması iyi olmuş. Ama o kadar açlık edebiyatının ardından bu menü!! Bilemedim şimdi” ifadeleriyle yorumladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.