islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3592
EURO
34,7068
ALTIN
2.390,95
BIST
10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

İNSAN YAHUDİLERE SELAM OLSUN DOMUZ YAHUDİLERE BİN LANET

İNSAN YAHUDİLERE SELAM OLSUN DOMUZ YAHUDİLERE BİN LANET
12 Ekim 2023 16:00
A+
A-

Bütün medyada yer alan yeni haber kısaca şöyle:

 “İsrail Sağlık Bakanı, saldırırken yaralanan Hamaslıları tedavi etmeyeceklerini açıkladı.”

Yahudilerin İsrail’in zulmünü kınayan ve böylesi bir hassas döneminde bile karşı çıkıp protesto eden insan Yahudiler var. Onlara selam olsun. Dileriz İsrail’e onlar hakim olurlar. Osmanlının asırlar boyu sağladığı adaletin ikamesi için çaba gösterirler.

DOMUZ YAHUDİLER ve KAHRAMAN HAMAS

Ama bütün insanlığı Yahudiliğin emrinde gören, insanlara tüküren ve özellikle Filistinlilere hayvan işlemi yapan, hayvanların genel seviyesinde  çok daha aşağı, domuz tînetli Yahudiler de var.

Bu domuzlardan biri de İsrail Sağlık bakanıdır.

Bütün dünya ve de Yahudiler çok iyi biliyor ki Hamas terörist değildir; Onlar kendilerine yapılan amansız zulümlere karşı isyan etmiş ülkelerini savunan kahramanlardır. Uğradıkları zulümlerden bağımsız olarak saldırıda bulunsalardı elbette onları da kınar ve lanetlerdik.

İSLAM MEDENİYETİ

Savaşta esir alınır ama insanca muamele edilir, açsa doyulur, çıplaksa giydirilir ve yaralı ise tedavi edilir. Savaşçı mazurdur ama savaş suçlusu ise yargı kararıyla öldürülebilir.

Bizim medeniyetimiz böyledir.

Peygamberimiz, saldırı ve imha için gelen Mekke’li savaşçılardan Bedir’de esir alınanlara iyi davranılması için emir verdiğinden Müslümanlar en kaliteli yemeklerini esirlere yedirmişlerdir. Peygamberimiz rahatsız edilmemeleri için yaralı ceylan ve köpek için de görevli belirlemiştir.

Öldürmeyi haz ve tatmin konusu edinmiş domuzlar, yaralıyı tedavi edecek asaleti gösteremezler.

İHTİYACIMIZ OLAN DUA

HAMASLI  kardeşlerimizi fiilen koruyamamanın ezikliği ve utancı içindeyiz. Ama adalet kılıçlarımızı bileyerek ve Allahımızın bizi de görevlendirmesini dileyerek  bu günleri unutmayacağız.

Yazımızı, Peygamberimizin, ihtiyaç duyulabilecek önemini   ancak şimdilerde daha iyi kavrayabildiğimiz bir duası ile bitirelim;

ALLAHIM!  İNTİKAM DUYGULARIMIZ BİZE ZULMEDENLERE YÖNLENDİR.

DÜŞMANLARIMIZA KARŞI  BİZE YARDIM ET.

İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZ SEBEBİYLE SENDEN KORKMAYACAK VE BİZE MERHAMET  ETMEYECEK  ZALİMLERİ ÜZERİMİZE SALMA.

 

Hamas            İnsan Yahudi          Domuz Yahudi    İsrail Sağlık Bakanı         Duamız           

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.