İRAN’DAN İSRAİLE UYARI! BÖLGEDE TANSİYON YÜKSELİYOR

Aksa Tufanı Operasyonundan sonra bölgeyi ablukaya alan İsrail‘in saldırıları artarak devam ediyor. Bu durum karşısında ise İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, sert çıktı ve Gazze’de ki bombardımanın derhal durdurulması gerektiğini söyledi. Hamaney, aynı zamanda da İsrailli yetkililerin Filistinlilere karşı işledikleri suçlardan dolayı yargılanması gerektiğini dile getirdi.

İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamın devam etmesi durumunda, hiç kimsenin, dünyada ki Müslümanları ve direniş güçlerini durduramayacağını söyleyen Hamaney, ABD’nin soğukkanlı davranın” tavsiyesine de “Soğukkanlılık tek taraflı olmaz” diye cevap verdi.

HABER YORUM

Bu olaylara baktığımızda, Dünya ve insanlığın üçüncü dünya savaşına doğru gittiğini görebiliyor, bir Âdemoğlu olarak insanlığın düştüğü bu duruma üzülüyoruz.

Mescidi Aksa’nın bulunduğu Filistin topraklarına bir çıbanbaşı olarak yerleştirilen İsrail, on yıllardan beri yaptığı katliamlar neticesinde, çıbanı patlattı. Artık bu çıbandan, kan ve irin akmaya başladı. Bu kan ve irin, duracağa da benzemiyor.

Siyonist düşüncenin ve onun temsilcisi ve koruyucusu ABD’nin, bu çıbanı tedavi etmek yerine başka çıbanlar oluşturacak tutum ve davranış içine girmesi, insanlığı üçüncü dünya savaşının eşiğine getirdi maalesef.

Artık görünen o ki, İslam alemi birlik ve beraberlik içinde davranarak ya bu çıbanı temizleyecek ve tedavi edecek ya da ABD, İsrail, AB denilen şeytan üçgeninde kurgulanan oyunun piyonluğunu kabul etmiş olacak.

Kimse kendini kandırmasın! Filistin toprakları Filistinlilerindir ve İsrail o bölgede işgalci konumdadır. İsrail’in yaptığı soykırıma seyirci kalan ve  sus pus olan herkes, bu büyük vebalin altında ezilecek ve bir daha ayağa kalkamayacaktır.

MİRATHABER.COM

 

View Comments

Recent Posts

  • Gündem

BÖYLESİ BİR FUTBOLUN ÜLKEMİZE NE FAYDASI VAR?

Üç çeyrek asırlık gazete Hürriyet’te pek az olan istisnalar dışında dişe dokunur ve topluma yararlı…

15 saat ago
  • Gündem

İMANI OLMAYANIN UTANMASI OLMAZ

Önce haberi, sonra da mutlaka yorumumuzu okuyalım: Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final…

16 saat ago
  • Gündem

VAHDETTİN VATAN SEVER BİR KAHRAMANDI (II)

Osmanlı devletinin son Padişahı Vahdettin dönemini, siyasi ve ideolojik zeminde değil de, tarihi gerçekler noktasında…

17 saat ago
  • EĞİTİM

BASIN AÇIKLAMASI

BASIN AÇIKLAMASI 17 MAYIS 2024 Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Aile…

18 saat ago
  • Gündem

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Kimdir?

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Kimdir? Hukukçu ve Din Adamı Olarak İbrahim Reisi'nin Hayatı Hukukçu ve…

20 saat ago
  • VİDEOLAR

BİR AYET BİR HADİS “Biz geceyi ve gündüzü”

MİRATYOUTUBE MİRATHABER.COM

20 saat ago