islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,6005
EURO
34,8189
ALTIN
2.493,24
BIST
9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İş hayatı eğitimli ve mütevazi kişi arar

İş hayatı eğitimli ve mütevazi kişi arar

Alman emek piyasasının mühendislere ihtiyaç duyduğunu söyleyen meslek danışmanı Anja Robert, iş başvuruları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özellikle bilgisayar tasarımcı mühendisler, Alman emek piyasasında kolayca iş bulabilmektedir. Ne var ki iş görüşmelerinde düzgün bir özgeçmişi olmayan, aşırı özgüven bir tavır sergileyip kibirli bir tutum ve davranış sergileyen adaylar, işverenler tarafından tercih edilmemektedir. Meslek danışmanı Anja Robert,iş görüşmeleri ile ilgili olarak Alman “Die Zeit” gazetesine şunları söyledi: “Birçok aday, kaliteli bir meslek eğitimine sahip, alanında tecrübeli. Emek piyasası da tam da bu gibi uzmanlara ihtiyaç duyar. Ancak işverenler, sadece teknik bir eleman değil aynı zamanda ekip dinamiği içinde çalışabilecek uyumlu/mütevazı bir insan da arar. Onun için işverenler, iş görüşmelerinde adayın şahsiyetine de bakar. Bu bağlamda kibirli olan veya görünen adaylar, işverenlerin tercihi olamaz.”

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.