islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5811
EURO
34,8042
ALTIN
2.505,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İsrail Askerleri Korkudan Birbirlerini Öldürüyorlar

İsrail Askerleri Korkudan Birbirlerini Öldürüyorlar

mirathaber-ÖZEL- İsrail askerlerinin korkaklığı bütün dünya orduları tarafından biliniyor. Ve bu korkaklık, dün de iki silah arkadaşlarını öldürmelerine sebep oldu. Siyonist İsrail ordusu, cephe savaşlarında silah arkadaşlarını “dost ateşi” ile en çok yaralayan ve öldüren orduların başında geliyor. İsrail ordusunun teknik ve hava üstünlüğü olmaması durumunda normal basit iç güvenlik ve asayiş olaylarını da kontrol altına alma yeteneğine sahip olmadığı belirtiliyor.

Taş atan Filistinli çocuklara karşı tank, zırhlı araç savaş uçakları ve sofistike silahlarla karşılık vermesine rağmen istediği sonucu alamamasının en büyük sebebi, İsrail askerlerinin bireysel korkaklığına dayandırılıyor.

İsrail ordusunda zaman zaman kaosa bile sebep olan bu korkaklık paranoyasının sonucunda dün gece yine ölümlü bir “dost ateşi” olayı yaşandı.

Dün gece devriye gezerken iki İsrailli subaya mevzilerde bulunan askerler tarafından “düşman oldukları kuşkusu ile” ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda iki subay da öldü. İsrail Savunma Bakanlığı, olayı doğrulayarak kendi twitter hesabında paylaştı.

Metinde, “Bu gece, Ürdün Vadisi’ndeki bir üssün yakınında devriye gezerken iki IDF subayı öldürüldü. Subaylar yanlış tanımlandı ve yanlışlıkla IDF ateşi tarafından öldürüldü” diyor.

Savunma bakanlığı, yaptığı açıklamada öldürülen askerlerin ailelerinin olaydan haberdar edildiğini de belirtti.

Öldürülen iki subay da Siyonist işgalci İsrail ordusunun Egoz Birimi bölüğü komutanlığı görevini yürütüyorlardı.

Son iki haftada israil askerleri toplamda dört subayı “düşmana benzettikleri için” öldürdü.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.