islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
34,2646
EURO
36,9489
ALTIN
3.031,32
BIST
8.749,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

İsrail Bize Saldırdığında da Pepsi İsrail’e Yardım Edecek

İsrail Bize Saldırdığında da Pepsi İsrail’e Yardım Edecek
22 Haziran 2024 12:45
A+
A-

İsrail Bize Saldırdığında da Pepsi İsrail’e Yardım Edecek

İlkönce 21 Haziran 2024 tarihinde Mirat haberimizde yayınlanan haberimize kısaca bir göz atalım:

Katil İsrail’e dünya genelinde Müslümanlarla birlikte insani duyarlılığı bulunan tüm insanlık boykot darbesi vururken Pepsi’nin İsrail’e yeni desteği yerleşimci teröristler tarafından sevinçle karşılandı. Refah katliamı sonrası gelen yardım haberini İsrailli yerleşimci teröristler Pepsi dansı yaparak kutladı.

İsrail’in geçtiğimiz yılın Ekim ayında Filistin’e yönelik başlattığı soy kırım ve katliam, pek çok ekonomik dengenin de değişmesine neden oldu. Dünya çapında insanlar, katliamları durdurmak için çeşitli eylemler yaparken, İsrail’i destekleyen küresel gıda ve giyim markaları da protesto edilerek, satın alınmıyor.

HABER YORUM

İsrail denilen terör örgütünün Gazze’de soykırıma başlamasından sonra, bütün dünyada terör devletine karşı bir tepki oluştu. Ve bütün dünyada insanlar, İsrail ürünlerini boykot etmeye başladı. Pepsi ve Coco cola dahil, kahve marka zincirleri, Fast Food yiyecek şirketlerinin İsrail’e açıktan destek vermesi boykotun sınırlarını genişletti ve dünyayı sardı.

Ancak şunu itiraf edelim ki ülkemizde bulunan bir kesim, Avrupa insanının boykota verdiği desteği ülkemizde vermedi ya da veremedi.  Bir de buna bazı siyasilerin, Mossad ajanlarının faaliyetlerini aratacak şekilde boykotu delme çabası eklenince, ülkemizde istenilen sonuca ulaşılamadı.

Ama şunu unutmayalım ki, İsrail denilen terör örgütünün “vaad edilmiş topraklar” planı içinde ülkemiz ve Kıbrıs adası da var… İsrail’e tepki konulamaz ve önü alınamaz ise, katil devlet bir gün gelecek bize de saldıracak. Zaten bunu artık saklamıyorlar… Saklamadıkları gibi de, PKK vasıtasıyla gözümüzün içine sokarcasına deklare ediyorlar…

Emin olun İsrail’in bize saldırdığı gün geldiğinde, Pepsi dahil bütün saydığımız firmalar, İsrail’e yine yardım edecek… Yahudiler, aynı bugün olduğu gibi kafalarında pepsi şişeleri ile müzik eşliğinde bunu kutlayacak..

Bugün, Amerikan kahvesi içmeden sabah ayılamadığını söyleyen bazı gafiller, o gün başlarına bomba yağarken belki de hiç ayılamayacaklar…

Ve belki de son nefeslerinde “Filistinliler de topraklarını satmıştı” bile diyemeyecekler.

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM