islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3549
EURO
34,7693
ALTIN
2.395,98
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

İSRAİL’İN GAZZE VE REFAH’A SALDIRILARI DEVAM EDİYOR

İSRAİL’İN GAZZE VE REFAH’A SALDIRILARI DEVAM EDİYOR
4 Nisan 2024 12:00
A+
A-

İSRAİL’İN GAZZE VE REFAH’A SALDIRILARI DEVAM EDİYOR

İsrail’in Gazze’ye Yönelik Şiddeti:

Tel Al-Sultan’da Bir Aileyi Vuran Saldırıda 4 Ölü, Çok Sayıda Yaralı Var

İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları Devam Ediyor

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde abluka altındaki bölgelerde sürdürdüğü saldırılarına bir yenisini ekledi. Refah kentinin batısındaki Tel Al-Sultan’da bulunan bir ev, Ebu Daraz ailesinden yerinden edilen kişilerin sığınağı haline gelmişti. Ancak İsrail ordusu, bu sığınağa yönelik saldırı düzenledi.

Tel Al-Sultan’da Bir Ev Hedef Alındı

Saldırı, Tel Al-Sultan’da bulunan Ebu Daraz ailesine ait bir evin yakınında gerçekleşti. Bu ev, sivillerin barınma alanı olmuştu. Ancak İsrail ordusu tarafından düzenlenen hava saldırısı sonucunda ev yerle bir oldu. Olayın yaşandığı sırada evde bulunanlar arasında birkaç bebek de vardı.

Ölü ve Yaralılarla Dolu Acı Tablo

Kuveyt Hastanesi, saldırı sonrasında bölgeye geldi. Ve olay yerine getirilenler arasında en az dört ölü olduğunu belirtti. Bu ölüler arasında, savunmasız bebeklerin de bulunduğu bilgisi geldi. Ayrıca, çok sayıda yaralı da hastaneye ulaştırıldı. Saldırının insanlık dışı boyutları yine bir kez daha görünür hale gelmiş oldu.

Uluslararası Toplumdan Tepkiler Yükseliyor

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları, uluslararası toplumun dikkatini çekmeye devam ediyor. Birçok ülke ve insan hakları örgütü, İsrail’in sivil halkı hedef alan bu saldırılarını kınadı ve derhal sona erdirilmesi çağrısında bulundu. Ancak, şiddetin artarak devam ettiği bir gerçek olarak karşımızda duruyor.

Bu saldırılar, sadece Gazze’deki sivilleri hedef almıyor, aynı zamanda barış ve istikrar için de büyük bir tehdit oluşturuyor. Uluslararası toplumun bu vahşete sessiz kalmaması ve İsrail’in bu saldırılarını durdurması için baskı yapması gerekiyor. Aksi takdirde, bu tür acı olayların daha da artması kaçınılmaz olarak görülüyor.

HABER YORUM

İsrail denilen terör örgütünün yaptıkları artık bini aştı.. İnsanlıktan nasibini almamış bu Siyonistler katliamlarına devam ederken, İslam aleminin ise suskunluğu hala devam ediyor.

Müslüman ülkelerin başında  ki zavallı yöneticiler “bana dokunmayan yılan bin yaşasın” dercesine, Filistin olayına Fransız kalmaya devam ediyorlar.

Biz yine uyarı vazifemizi yapalım…

Filistin’de katledilen kundaktaki süt bebelerinin ve çocukların ahı tutar ey yöneticiler!

Dört evladını da kaybetmiş ve cenazelerin üzerine üşümesinler diye battaniye örten  mazlum annenin , hakkınızda yapacağı dualar kabul olur ey yöneticiler!

Siz siz olun mazlumun bedduasını almayın!

Annesini ve babasını kaybetmiş o masum ve mazlum yavruların gözlerine baktıktan sonra, evlerinizde yastığa başınızı koyup rahatça uyuyabiliyorsanız, uyumaya deva edin…

Ama şunu unutmayın ki, acı ve elem verici bu Gazze ve Refah faciası, sizi derin uykunuzdan uyandırmıyorsa… Uyun beyler! Uyuyun hanımefendiler!

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM