islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İstanbul’daki Kuvvetli Yağış Seferleri İptal Ettirdi

İstanbul’daki Kuvvetli Yağış Seferleri İptal Ettirdi
22 Kasım 2022 10:17
A+
A-

İstanbul’da  gece saatlerinden itibaren başlayan yağış yer yer etkili olmaya devam ederken birçok noktada trafik yoğunluğu yaşanıyor. Deniz ulaşımında da fırtına sebebiyle aksamalar yaşanırken, Şehir Hatları ve BUDO’da bazı seferler iptal edildi.

İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 76’e ulaştı. İstanbul’da sağanak yağış nedeniyle trafik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine göre trafik yüzde 76 olarak kaydedildi.

YAĞIŞ TRAFİĞİ OLUMSUZ ETKİLİYOR

Kentin birçok bölgesinde ve Anadolu ile Avrupa yakalarını birbirine bağlayan köprülerde trafik yoğunluğu arttı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre saat 08.15 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 76’ya kadar ulaştı.

VATANDAŞLAR ZORLUKLAR YAŞADI
Gece saatlerinde de şiddetini artıran yağış sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Yağmur nedeniyle de kentte trafik sıkışıklığı yaşanmaya başladı. Sabah okula ve işe gitmek isteyen vatandaşlar yağmurla mücadele ederken trafik sıkışıklığında da zor anlar yaşadı. Zaman zaman durma noktasına gelen trafikte sürücülerin görüş mesafeleri de düşmesi nedeniyle trafik akıcı şekilde ilerleyemedi.

DENİZ ULAŞIMINA ENGEL
Şehir Hatları’nın internet sitesinden yapılan açıklamada, hava muhalefeti (Lodos) nedeniyle bazı seferlerin yapılamadığı duyuruldu.

İptal edilen seferler;

Üsküdar – Aşiyan
Aşiyan – Anadolu Hisarı – Küçüksu (Ring)

Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş
Maltepe – Adalar
Bostancı – Karaköy – Kabataş

Bursa Deniz Otobüslerinin de (BUDO) bazı seferlerinin, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

BUDO’nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, saat 09.30’daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 09.30’daki Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00’daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ile 10.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulları dolayısıyla yapılamayacak.

Aynı gerekçeyle 07.00’deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferiyle 08.00’deki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferi de gerçekleştirilemedi.

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.